Sayfa 23/189 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Üstad bence sn Uufuk üstadın topicini takip edin. Çok değerli paylaşımlar var. Tabiri caiz ise en kötüsü bile mükkemmel kar bırakıyor. bu vesile ile kendilerine burdan emekleri için ve sabrı için teşekkürler.

MTF ile güzel kazançlar mümkün.

http://www.hisse.net/topluluk/forumdisplay.php?f=6
    Makalelerden bir kac sayfa okudum ancak mtflerin tam olarak nasil bir mantikla is yaptigini anlayamadim.

Basit bir ornek mtf sistemi tanimi yapabilirmiyiz.

Ornegin ma larin icine bir adet rsi koyar ve su sekilde al sat yaptirirsak bu mtf ye donusur gibi
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Üstad bence sn Uufuk üstadın topicini takip edin. Çok değerli paylaşımlar var. Tabiri caiz ise en kötüsü bile mükkemmel kar bırakıyor. bu vesile ile kendilerine burdan emekleri için ve sabrı için teşekkürler.

MTF ile güzel kazançlar mümkün.

http://www.hisse.net/topluluk/forumdisplay.php?f=6
    MTF dediginiz ust periyot indikatörün kullanilmasi degil mi? Saatlik RSI nin 5 dklik grafikte kullanilmasi gibi ...
    Son düzenleme : umit_ykoc; 15-04-2017 saat: 13:33.

Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Makalelerden bir kac sayfa okudum ancak mtflerin tam olarak nasil bir mantikla is yaptigini anlayamadim.

Basit bir ornek mtf sistemi tanimi yapabilirmiyiz.

Ornegin ma larin icine bir adet rsi koyar ve su sekilde al sat yaptirirsak bu mtf ye donusur gibi
     Alıntı Originally Posted by umit_ykoc Yazıyı Oku
    MTF dediginiz ust periyot indikatörün kullanilmasi degil mi? Saatlik RSI nin 5 dklik grafikte kullanilmasi gibi ...
    Multi Time Frame sn.ykoc üstadin dediği gibi.

60 dakikalık 14 periyot momemtum değerinin 1 dakikalık grafikte gösterimi veya 30dakikalık vb.
    Son düzenleme : EMLAK; 15-04-2017 saat: 14:44.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadeniz
    Gönderi
    179
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Multi Time Frame sn.ykoc üstadin dediği gibi.

60 dakikalık 14 periyot momemtum değerinin 1 dakikalık grafikte gösterimi veya 30dakikalık vb.
    Mesela grafikte al sat noktaları nasıl çalışmış görüntü paylaşabilir misiniz son 15 veya. 30 günlük

Poyraz2008

Alıntı Originally Posted by Doğanay Yazıyı Oku
    Mesela grafikte al sat noktaları nasıl çalışmış görüntü paylaşabilir misiniz son 15 veya. 30 günlük

Poyraz2008
    Birazdan ekleyim Üstat. Ben mt4/5 forumlarını günlük takip eden biriyim. şöyleki bütün dünya bu MTF ler üzerine yoğunlaşmış durumda. benim gibi takip edenler ne demek istediğimi bilir. Ancak MT+ te çok daha karmaşıklarını yapıyorlar.

Bu Uufuk üstadın standart olarak paylaştığı formül.

1 dklıklarda 7 bin puan ( short yok ) 2.5 ay.

5 dklıklarda 4 ay yaklaşık 12,500 puan.

Al:
    Nw:=HOUR()<>ref(HOUR(),-1);
    n1:=9;
    nc1:=valuewhen(1,nw,Ref(c,-1));
    nc2:=valuewhen(n1+1,nw,Ref(c,-1));
    momH:=100*nc1/nc2;

momH>100

Sat

Nw:=HOUR()<>ref(HOUR(),-1);
    n1:=9;
    nc1:=valuewhen(1,nw,Ref(c,-1));
    nc2:=valuewhen(n1+1,nw,Ref(c,-1));
    momH:=100*nc1/nc2;

momH<100

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Multi Time Fireme sn.ykoc üstadin dediği gibi.

Repaint olmaması için tamamlanmış datayı kullanmak gerektiği için ben çok büyük artısı olduğunu düşünmüyorum, sistemlerimde kullanmışlığım var.

Alıntı Originally Posted by umit_ykoc Yazıyı Oku
    Repaint olmaması için tamamlanmış datayı kullanmak gerektiği için ben çok büyük artısı olduğunu düşünmüyorum, sistemlerimde kullanmışlığım var.
    Yukarıda paylaştığım hali ile Repaint yapmaz.

Sayfa 23/189 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •