Sayfa 136/350 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

1.  Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku
    7 ay önce aylik olarak kazanmayi planladigim parayi komisyon olarak ödemeye başladigimi görunce sistemi yavaslatmistim ve kar zarar grafigime alt-ust band ekledim üst banda ulasinca 1 kaldiraca dustum alt band degince tekrar 3 kaldirac poz aldim bunu manuel yaptim yavas sistemde faydasi oldu , hizli sistem tasarliyanlarin cok saglam senaryosu ve kod bilgisi olmasi gerektiğini düşünüyorum
    24 saat seans uygulamasında kararim net esas olan spotsa gece islemleri benim icin anlamsız
    Orhan hocam nisan ayinda paylastigim bir yöntemide kodlarsaniz arkadaslara faydasi olabilir , kar zarar grafigine sadece 2 cizgi cekecegiz alttaki cizgiyi keserse sistemi acacak usteki sistemi keserse sistemi kapayip kar al yapacak

Ben bu yontemi 2. Sistem olarak kaldiraci arttirip azaltmak icin yapiyorum 1 yildir olumlu sonuclarini gordum

Sistem yuksek kar yaptigi zaman kaldirac dusuruyor

Belirlenen miktarda zarar ettigi zaman kaldirac arttiriyor gibi dusunun

Hizli sistemler faydasini gormez ama yavas sistemlerde faydali olacaktir

Her ay kazanan birisi degilim ama Aralik vadeyide karla kapatirsam hesabi bende paylasabilirim her vadede para kazanmis biri olarak

2.  Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku
    Orhan hocam nisan ayinda paylastigim bir yöntemide kodlarsaniz arkadaslara faydasi olabilir , kar zarar grafigine sadece 2 cizgi cekecegiz alttaki cizgiyi keserse sistemi acacak usteki sistemi keserse sistemi kapayip kar al yapacak

Ben bu yontemi 2. Sistem olarak kaldiraci arttirip azaltmak icin yapiyorum 1 yildir olumlu sonuclarini gordum

Sistem yuksek kar yaptigi zaman kaldirac dusuruyor

Belirlenen miktarda zarar ettigi zaman kaldirac arttiriyor gibi dusunun

Hizli sistemler faydasini gormez ama yavas sistemlerde faydali olacaktir

Her ay kazanan birisi degilim ama Aralik vadeyide karla kapatirsam hesabi bende paylasabilirim her vadede para kazanmis biri olarak
    tamamdır,birde x stratejisine göre dinamik kaldıraç örneği yaparım dönüşte, bir süre offline olacağım.

3. Orhan Hocayı çok yorduk, kendi adıma sonsuz teşekkür ederim paylaşımları için .

4.  Alıntı Originally Posted by Orhan AKDOĞAN Yazıyı Oku
    rica ederim, yeni KZ eğrisi çizgisi de eklendi.
    çok teşekkür ederim. elinizde hazırda varsa anlık işlem yapan sistemlerin gelecekteki olacak sinyal seviyelerini (geçmişi görmem sanırım imkansız) grafik üzerine kayıtlı bırakan ve buna göre KZ eğrisi oluşturan bir kod varmı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794

sayın Tiberius ,umuyorum yeni yönetim talebimizi dikkate alır sabırsızlıkla bekliyoruz efendim saygılar

6. Ağır ağır çıkacaksın bu merdüvenlerden

YKOC ustanın yeni jenerasyon eserlerinden biri (O serisi)
    Repaint yok, kodu kontrol ettim.
    İlham vermesi babında.

vahap beyaz, ahmet çakar ....

7. 6 yıllık sistemciyim böyle sütun görmedım titrettin beni titttttttrettin.

valla tebrik ederim ykoç hocam mukemmelsin.

durup boş boş düşünürken yeni bir mantık ve teori daha keşfettim

İşin güzel yani yine evrensel olması O halde sizlede paylaşabilirim BELKİ

Şimdilik teori diyelim testlerime göre tüm sistemlerde başarıyı arttırıcı getiriyi arttırıcı riski düşürücü bir etkisi var herşeyi iyileştiriyor.

başarılı işlem oranınız artacak.
    kar miktarınız artacak.
    max dd düşecek.
    pf oranınız artacak.
    işlem maliyetleriniz düşecek

bir indikator değil yine yeni bir mantık ve yine evrensel.

teoriyi excel üzerindede simüle etmem gerekiyor tam olarak emin olabilmek için

sanırım düşündükçe ve çalıştıkça birşeyler daha keşfedeceğiz görünüyor.

biraz ipucu vereyim nasıl aklıma geldiği konusunda belkide bulanlar olur.

repaintli sistemleri düşünün neden yüksek kar üretirler. bende şöyle oturup evet biraz saçma görünebilir bir insan oturup niçin repaintli sistemleri karları hakkında düşünür :D neyse

birşeyleri i-1 filan yaparsam getiri çok artıyor değilmi veya kapnışla karar veren bir indikatoru sankı açılışla karar vermiş gibi hesaplattırırsam getiri artıyor öyle değil mi ? repaint oluyor getiri artıyor buradakı ana mantık ne ?

Önceden öngörmek. yani repaintli sistemler önceden düşüşü veya yükselişi öngörmüş gibi yaparak yüksek getiri üretebiliyor.

O halde sistemimizi bir şekilde önceden öngörü sağlattırabilirsek demekki teoride getirinin artması gerekir.

Peki bunu en basit bir biçimde nasıl gerçekleştiririz ????????

İşte üzerinde calısıp bir nebze önceden öngörüye dayalı tasarım yapıyorum şu anada testide yaptım ancak garantıye almak için excel simulasyonu yapmam gerekecek.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

8.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku

6 yıllık sistemciyim böyle sütun görmedım titrettin beni titttttttrettin.

valla tebrik ederim ykoç hocam mukemmelsin.

durup boş boş düşünürken yeni bir mantık ve teori daha keşfettim

İşin güzel yani yine evrensel olması O halde sizlede paylaşabilirim BELKİ

Şimdilik teori diyelim testlerime göre tüm sistemlerde başarıyı arttırıcı getiriyi arttırıcı riski düşürücü bir etkisi var herşeyi iyileştiriyor.

başarılı işlem oranınız artacak.
    kar miktarınız artacak.
    max dd düşecek.
    pf oranınız artacak.

bir indikator değil yine yeni bir mantık ve yine evrensel.

teoriyi excel üzerindede simüle etmem gerekiyor tam olarak emin olabilmek için

sanırım düşündükçe ve çalıştıkça birşeyler daha keşfedeceğiz görünüyor.

biraz ipucu vereyim nasıl aklıma geldiği konusunda belkide bulanlar olur.

repaintli sistemleri düşünün neden yüksek kar üretirler. bende şöyle oturup evet biraz saçma görünebilir bir insan oturup niçin repaintli sistemleri karları hakkında düşünür :D neyse

birşeyleri i-1 filan yaparsam getiri çok artıyor değilmi veya kapnışla karar veren bir indikatoru sankı açılışla karar vermiş gibi hesaplattırırsam getiri artıyor öyle değil mi ? repaint oluyor getiri artıyor buradakı ana mantık ne ?

Önceden öngörmek. yani repaintli sistemler önceden düşüşü veya yükselişi öngörmüş gibi yaparak yüksek getiri üretebiliyor.

O halde sistemimizi bir şekilde önceden öngörü sağlattırabilirsek demekki teoride getirinin artması gerekir.

Peki bunu en basit bir biçimde nasıl gerçekleştiririz ????????

İşte üzerinde calısıp bir nebze önceden öngörüye dayalı tasarım yapıyorum şu anada testide yaptım ancak garantıye almak için excel simulasyonu yapmam gerekecek.
    Eyvallah Erhan, sistemleri belli bir noktaya getirdik, artık hiç açıp bakmıyorum ekranı ne yapmış robotlar diye, akşamdan grafiği inceliyorum sadece.

Tiberius üstadın paylaştığı kod hızlı seriden, güncel görüntüsü aşağıda, aylık 50 civarı işleme çıkabiliyor duruma göre. Diğer hızlı işlemlilerden birisini daha ekledim. Bu aralar indikatör kullanmadan sistem yapmaya yoğunlaştım, Aylık 60-80 arası işlemle kabul edilebilir düzeye çıkar diye umuyorum.

Bu arada dikkatli ol , sende hedeflerden birisin biliyorsun, geçenlerde KOSA değinmiş , bende burayı izleyen veya yazanlardan birisinin bu olayın içinde olduğunu biliyorum. Zaman

Sayfa 136/350 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •