Sayfa 229/377 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 3014 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

1. tam tahmin ettiğim gibi yine endeks düzeldi bu aynı düştüğü yerde kaldı.
    sabah bu 0,84 0,83 iken eksi -5-6 olan hisseler toparladı bu tam tersi daha da düştü.
    sabah gerele geçme teşebbüsünde bulundum bunu 83 den satıp maalesef kademelerde hiç mal olmadığı için geçemedik.
    geçmeye de izin vermedi deyyuslar.
    0,95 lerde iken niyetlendiğim her hisseden zararı çıkaracaktık inat ettik buradan döner şuradan döner dipsiz kuyuya doğru yuvarlanmaya devam.

2. Arkadaşlar derinlik görebilen bir dost var mı hayrına söylese

3. derinlik görsek ne olacak birader adamlar 100 bin tl ile hisseye -7 yaptırıyor.
    bu kadar boş kademeli hissede derinlik alan satan hiçbir önemi yok.

4. haklısın kardeş de bir fikrimiz olur mu acaba diye demiştim

5. adamlar nerde dur derse orada duracak aracı kurumların dağılımına ben çok baktım 3 aylık yılık falan ama hiçbirşey çözemedim.
    sürekli aracı kurumlar arası alavere dalavere yapıyorlar bu yüzden adamların ********liğinin son bulmasının bekleyeceğiz.

6. endeks artıya geçti ama bu g. çoukları hala hisseyi -7 de tutup ne büyük iyi aile çocukları olduklarını ispatlıyorlar.

7. bunlarin ailesinin tee .... kardesim goz gore gore batiyomu noluyor!! escom almistim takip maksatli 1 adet..kagit 0.50 lere kadar dusmustu aynisi bunda nasil etsek bilemedimki!!!ytd

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by tugi1 Yazıyı Oku
    bunlarin ailesinin tee .... kardesim goz gore gore batiyomu noluyor!! escom almistim takip maksatli 1 adet..kagit 0.50 lere kadar dusmustu aynisi bunda nasil etsek bilemedimki!!!ytd

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ödeyemeyeceği büyüklükte bir borcu mu var ki batsın ? Özkaynakları da henüz erimiş falan değil...

Sayfa 229/377 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •