Sayfa 173/445 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. Eline emeğine sağlık agam 18.15lere keske gelse alır kenara cekılırız gömeriz parayı altına
    borsanın stresınden uzaklaşırız 22-23den çakarız...

Ondan sonra açarız bir goldtr topiği geyiğin gözüne vururuz... Gerçi ben al sat yapmadan 2gün uyuyamimm lanet olsun

2. Yeni yuvaniz hayırlı olsun üstadları bulmussunuz yine bir çalı dibi.yine yeniden 6.35 'den toparladik benim ayağım uğurlu gelir en küçük bir haberde yine 7.xx uzerinde babamın ogluna veririm dermisim.YTD

3.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Direk gram altına odaklı borsada işlem gören fon 1tane daha var o da goldp söyle seans ıcınde hısse alır gıbı alıp satıyorsun

borsadakı hısse mantığından hıc farkı yok sadece karda %10 stopaj alıyordu bır zamanlar..

1000kar ettın 100u vergi.. Al sat hısse komısyonuyla aynı stopaj hala devam edıyor mu bılmıyorum ama aracı kurumunuza sorun

Avantajı şu fiziki altın alıp satarken alım satım marj çok koyuyor...
    Bunda 19.50 alış 19.52 satış... Buyuk bır marj olmuyor sadece çok atesli gunlerde bu marj 8-10kademe oynuyor... 1000lot aldın 19.520TL artı komısyon...
    Dezavantaj stopaj.... Zararla satınca stopaj yok kar edince var ama hala varmı yok mu bılmıyorum burada kımseyı yanıltmayım

Kımseye al sat tut demıyoruz ama dostlar
    Bunu fondan bulacağız yani..
    Bir araştırmaya başlayalım.. vakıf trader da vardır inşallah

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bunu fondan bulacağız yani..
    Bir araştırmaya başlayalım.. vakıf trader da vardır inşallah

Vardır girin yatırım hesabınıza şimdi denemek amaçlı GLDTR yazın çıkar direk..

Hisse senedi alım satım mantığıyla aynı çalışıyor bist seans açıkken sadece alım satım yapıyorsunuz

normal hisse senedi alıp satmaktan hiç farkı yok QNB finansbankın fonu

siz fon diye kafanızı karıstırmayın direk hisse senedi gibi düşünün...

Kar ettiğinizde kardan %10 stopaj alıyorlar mı hala onu sorarsanız bızı de bılgılendırın lütfen bizde öğrenelim..

5.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku

Hisse senedi alım satım mantığıyla aynı çalışıyor bist seans açıkken sadece alım satım yapıyorsunuz

Kar ettiğinizde kardan %10 stopaj alıyorlar mı hala onu sorarsanız bızı de bılgılendırın lütfen bizde öğrenelim..
    Ben de ekleme yapayım, dolar alım satım yapmak için de USDTR hissesini kullanabilirsiniz. Dolar kuruyla birebir korelasyonu var, seans saatlerinde alıp satabiliyorsunuz. Ben bunu kullanıyorum, önceden emir girme (zincir emir-şartlı emir vb.) ve binde iki alım satım komisyonu çok cazip oluyor. Tek dezavantajı dolar gibi mevduata yatıramıyorsunuz, faiz geliri yok, hesapta boş duruyor. Ancak alım satım için ideal.
    Ben bunu dolar başlığına da yazayım bilmeyen vardır faydalansın.

6.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku

[emoji106][emoji106][emoji106]

7. ASELS Konsolide 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1735534000 Yıllık Değ%:131 Ana Ortaklık Payları: 1735503000 Yıllık Değ%:131

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Eline emeğine sağlık agam 18.15lere keske gelse alır kenara cekılırız gömeriz parayı altına
    borsanın stresınden uzaklaşırız 22-23den çakarız...

Ondan sonra açarız bir goldtr topiği geyiğin gözüne vururuz... Gerçi ben al sat yapmadan 2gün uyuyamimm lanet olsun
    usta nedir bu 18,15 lere gelince alacağınız, bize de deyinde alak
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

Sayfa 173/445 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •