Sn illim
Son gelişen Brunson sonrası oluşan barda değişik bir formasyon demişsin. Toplayıcı bir eğilim demiş sin. Bence dediğin bir yerde doğru bana göre, çünkü bronsun sonrası işlem hacmi de baya arttı. Toplayıcı eğilimi destekler bir olay bence.

Ancak hisse hala çoğu yatırımcıyı ürkütmus durumdadır ve hisseye girebilmek için hisse için iyi olabilecek net şeyler görmek istiyorlar gibi.

Hala belli bir kanal içinde al sat yapan çok kişi var. Yabancı tekrar alım yönünde iyi bir karar alırsa, hissenin çıkacağı düşüncesindeyim.

Çok ucuz olmamız da başka bir neden. Banka üzerindeki çok dillendirilen su OFAC mevzusu bir netliğe kavuşur da ortadan kalkar ise, banka en azından bir baskıdan kurtulur. Ederinin yarısına kadar yükselebilir. Bu da gereğinden fazla uzadı bence. Şu tüm olanlar benide bıktırdi aslında. Maliyet i kurtarıp satmayı düşünüyorum artık.

Sonrasinda Amerika ile işler yoluna girerse asıl yükseliş hareketinin o zaman başlayacağı düşüncesindeyim. Bu işler ne zaman yoluna girer bunu kestiremiyorum. Çünkü Suriye meselesi var, İran meselesi var. Bu işler de baya karışık durumda.
Şahsi düşüncem dir. Tavsiye içermez