-

Originally Posted by
altnygt
aynen böyle...bugün 88500 ile (B) bitti diye tahmin ediyorum...104-106 aralığına (C) icin.

belkide kalıp üçgen olacak , yaşayıp görecez
-
Portföyü az bir karla tekrar boşalttım. Trade eğlenceli ama yönümüz ters malum. Cismin uzaklığını tam bilemiyoruz. Atmosfere girerken haber vermiyor.
--
-
Endeksin yukarı potansiyeli hala var. Lakin beni rahatsız eden bazı şeyler de var. Dönüş Kasım ortasını bulmayabilir.
--
-
93000-94000 aralığına bugün çıkamazsa 15 yıllık trend line ın altında ilk aylık kapanış olacak.
--
-

Originally Posted by
leemorgan
Kesin çıkacak bence. Olursa yeni trendin sonlarına doğru gelir. Bu KMX'in uzun yıllar önce ortaya attığı iddiadır aynı zamanda.
--
-
Müstakbel türbülansın yıldızı DAX olacak gibi görünüyor. Deutschebank aldığınızda üste para bile verebilirler.
--
-

Originally Posted by
DEVİR
Kesin çıkacak bence. Olursa yeni trendin sonlarına doğru gelir. Bu KMX'in uzun yıllar önce ortaya attığı iddiadır aynı zamanda.
--
sayın devir KMX nerelerde eskiden çok güzel yazılarını okurduk bilginiz varmı merede yazıyor twitter veya herhangi bir yerde yazmaya devam ediyor mu ?
-
sn.DEVİR,
düşüş başlarsa zaman olarak ne kadar sürer tahminen? kasım ortasında veya o zamana bile kalmadan döndü aşağı piyasalar diyelim...kafanızda yaklaşık bir hedef zaman var mı?

Originally Posted by
DEVİR
Müstakbel türbülansın yıldızı DAX olacak gibi görünüyor. Deutschebank aldığınızda üste para bile verebilirler.
--
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri