Sayfa 198/445 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. HALKB 60 DK...

mavi trend benim çizdiğim üstündeki turuncu formasyom matriksin dün verdiği yukarı yönlü formasyon dün çöp oldu...

endeks izin verse halk trend dibinden 6,41 lere kadar teperdi ama endeks nane molla

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    O kedi buraya gelecekkkk halkkkk
    Kedi değil o, kedi görünümünde kan emici vampir

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    günaydın dostlar,

...

tüm dostlara kazançlı bir gün dilerim (sasa'ya dikkat, çok volatil bir gün geçirebilir, yönü meçhul).
    sasa volatil hareketini bir gün gecikmeli yaptı.

bugün de fenerden volatil hareket bekliyordum, demek ki o da bugün yapmayacak diye düşünebilirim artık.

bereketli kazançlar...

4. GARAN 60 dk... 7,20 yi kuvvetli bir direnç yaptı assolist aslında onaylanmamış yukarı yönlü bir formasyon var emme velakin onun onaylanması için 7,24 ü geçmeli assolist oda şindilik zor görünüyor...

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

5. pala bu gün mesaiye erken başladı

6. dolar kuru bankaları baskılıyor. sadıktan+ teşekkürler 6,21 satış

bugün biraz zor dün açıklamalarda mb bankası doları artık fazla baskılamayacağı viopta fazla short yapmayacağını söyledi. Bankaları muhtemelen etkiler diye düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Emirdağlı agam Barboros agam nakıtınız çoksa gram altında gözüme hoş görüniyyyyy

Goldtrf 19.50 an itibariyle... En son bu sevıyeleri 17ağustosta bist 84 dip yaptığı zaman görmüştü...

Borsada 84bın beklıyorum hisse almam diyenlere duyurulur......

Tabi al sat tut sıkıştır tavsiyesi yoktur dıyelım...
    salı 18.00da gözüme hoş görünüyor dediğim gram altın 19.500 1000lot alana 3.seansda 500kar bıraktı...

20.04 yakıyor an ıtıbarıyle agammm

8. benjamin niyeti bozdu Sadıktan dostum senin gldtr 20 gayme olmuş hatta geçmiş bile 19,50 di dediğinde bravo...

Sayfa 198/445 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •