Sayfa 954/1000 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    sevgili reha gaya 150 binlik araca 250 ödemekmi yoksa 2 ci el aynı araca 100 bin ödemekli mantıklı bırakın 0 aracı 2 ci el bile para etmiyor 475 tl 0 5,20i bmw 7bin km deki 1 yasındaki aracımı 298 e indim yüzüne bakan yok
    bu indirimle ucacak kacak diyenler fasa fiso
    47 bine aldığım aracı 1 yıl sonra satiliga çıkardım.

Yüzüne bakan yok.
    Galericilere soruyorum.37-39 veriyorlar.
    Abi diyor piyasada yaprak kipirdamiyor.
    Inanmiyorum çevremdeki ağaçlara bakıyorum, hakikaten tek yaprak oynamıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Hocam geçen bahsettiğiniz usdtr hissesinin çalıştığınız kurumdaki alım-satım makası ne kadar...Ben aktiften dolar takipteyim.Makas 2 kuruş kadar...Hisse gibiyse makas sadece bir kademe mi?Söylediğiniz gibi alım-satım emri girildiğine göre buradan işlem yapmak çok daha mantıklı..
    Alış 530.000
    Satış 530.300 gibi.(anlık fiyat)

Makas aralığına örnek için yazdım.

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Taksi plaka sahiplerinin hepsi yanlış bilmiyorsam götürü vergi! Aylık 8000 TL kira alıyorlar kemiksiz. Yılda 100bin TL gelirleri var. Verdikleri vergi ise komik!

Asgari ücretten ise ne hikmetse %27 vergi kesiliyor! Sosyal devlet anlayışı böyle mi olmalı?!?!?!

Ayrıca Türkiye'de sporcular da (futbolcu, basketçi, volebolcu, jokey vs vs) hiç vergi vermiyor bildiğim kadarı ile.

Böyle vergi adaletinin içine edeyim. Buyrun siz de içine edin sayın vatandaşlar. :-)
    nokta....nokta....
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Kaba hesapla yaptığı her 10 kmden 9 u çalışanların şahsi işleri için yapılmış. Hemen her kurumda benzer durum var ama bunlar abartmış biraz
    Askerde hiç unutmam denetlemeye girdik genel komutanlıktan
    Komutan geldi şöföre asker son görevini anlat dedi. Bizim salak şöför de ormana gidip komutanın evi için ağaç kesip götürdük dedi.
    Bizim komutanı bi daha da görmemiştik

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İlandaki arabalar 250 bin km düz vites 35000 civarinda diye uğraşmamak için 32000 koyduk 160 k km otomatik arabaya 1 ay boyunca arayan çok oldu ama kimse görmedi ciddi alıcı olarak .

Sahibindeki fiyatlar oldukça şişik piyasaya göre 30 verelim hemen alalım çok oldu ilk günler ama kimse gelmedi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    nasib ayağına gelmiş,sen eğona yenilmişsin..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Alış 530.000
    Satış 530.300 gibi.(anlık fiyat)

Makas aralığına örnek için yazdım.
    O zaman her koşulda bankalardaki makastan çok daha iyi gibi....

7. reyizin dolar ekibi itina ile dolar şhortluyor olmalı. abd Türkiye ilişkileri düzeldi şeklinde haberler eşliğinde gece gündüz doları baskılıyorlar.

Sayfa 954/1000 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •