Sayfa 441/760 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. bilanco hikaye 50 milyon kar aciklansada degismez gitmesi istenmiyor

2.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    350 bin lota ciktilar..limitlerini gorelim bakalim

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Alıcılar kimdir acep ara takas paylaşabilirmisiniz.

3. Gecen bilancodada boyle olu balik yapmisti

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Alicilar daginik..garan ak gedik vakif is..

5.  Alıntı Originally Posted by Mausolos Yazıyı Oku
    Bilici bildiğimiz gibi. Değişen hiç bir şey yok. Bu kağıdı ben WC.'de bile kullanmam.
    Adamlar döviz açık pozisyonlarını kapatmış, artıya dahi geçmişler. Faaliyet karı o biçim ama hisse fiyatına yansıyan bir şey yok.
    Piyasa tedirginliğini anlıyorum da zaten ölü fiyattasın, yap bir atak. Beklemekten kurdeşen olmuş yatırımcını sevindir be kardeşim.
    Şu halini görünce, gerçekten midem bulanıyor. Rezillik diz boyu. İyi ki satıp kurtulmuşum, yoksa hasta olurdum sinirimden.

Fakat bu Blcyt'ın bir huyu var. Bir iki gün durur burada sonra patlar birden. Bakalım aynı hareketi yapacak mı yeniden?
    Katılıyorum. Bu kağıt ara dönem bilançosu açıkladığında hiç gitmemiştir. Daha sonra hareket etmiştir.. İsteyenler geriye dönük kontrol edebilir. Şu anda küçük tutarlı trade tmeye çalışıyorum hobi olarak. Faiz getitrisi iyi olduğu oradayım. Kur stabil kalırsa alımlarımı artıracağım.

yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bu arada arkadaslar..sirket borclari gercekten tl ye cevirmis..kasasinda 30/09/18 itibariyla nette doviz karsiligi 15.127.702 milyon tl var..5.680 mio dolar cash ve 2.719 mio euro borc var nette 15 mio tl artida..adamlar radikal isler yapmis..kisa vade dolarin dususu negatif gibi algilansa da dovizde artiya gecmesi orta uzun vade cok olumlu..dolarin yukseldigi gunler aslinda olumlu bundan sonra[emoji846]..toplam borcu nette 121.367.760 tl..ozsermaye 167 mio..borc/sermaye:0.42 biraz fazla aslinda 0.3 altinda kalsa iyiydi ama gene de yonetilebilir.,ytdegildir

7. Bize müstahaktır. Endeks 30 dışında derinliği olmayan tahtalarda çakalların yemi oluyoruz. Bankalar aon 1 ayda %40 yaptı böyle bakakalırız. Endeks 30 dışı yalan

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Bu arada arkadaslar..sirket borclari gercekten tl ye cevirmis..kasasinda 30/09/18 itibariyla nette doviz karsiligi 15.127.702 milyon tl var..5.680 mio dolar cash ve 2.719 mio euro borc var nette 15 mio tl artida..adamlar radikal isler yapmis..kisa vade dolarin dususu negatif gibi algilansa da dovizde artiya gecmesi orta uzun vade cok olumlu..dolarin yukseldigi gunler aslinda olumlu bundan sonra[emoji846]..toplam borcu nette 121.367.760 tl..ozsermaye 167 mio..borc/sermaye:0.42 biraz fazla aslinda 0.3 altinda kalsa iyiydi ama gene de yonetilebilir.,ytdegildir

.

Tlye çevriildiğine katılmıyorum. Ertelenen vergi için satılan bir şey olabilir onuda kasasında döviz olarak tutuyor olabilir.

Ytd değildir

Sayfa 441/760 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •