Sanýrým burdaki oyunun içnde bizim bilmediðimiz bir þeyler var dün ve bugün elimdeki tüh hisseleri sattým bu piyasada bu bilanço ile bu fiyata hala hisse verenlerin gözü olukça aþaðýda gibi duruyor ne zaman güçlenirse o zaman geri dönmek üzere kalýn saðlýkla
blici.jpg .................
Sayýn Hook daha dün minimum 2 tl orta 4 tl en iyi 6.5 tl hedef veriyordunuz herkese çakallara malýnýzý kaptýrmayýn diyordunuz.
Þimdi siz malýnýzý çakallara kaptýrmýþ mý oldunuz yoksa bizi çakallara býrakýp gitmiþ mi oldunuz[emoji6]
Ya dün sizin çok net yorumunuza bakýp alým yapanlar olduysa þimdi onlarda satsýn mý?
Size tavsiyem 1 gün içinde bu kadar farklý yorumlar yapacaksanýz bu kadar net yazmayýn en azýndan kendi yorumum falan diyiniz ytd falan diyiniz![]()
Üstad sende burdaysan biraz daha alayým [emoji6]
Senin alman veya satman da benim için bir indikatör sayýlýr [emoji6]
Gerçi diðer takip ettiðim indikatörlere göre bugün 1.38 altýnda kapatýrsa bir süre daha bekletecek gibi. Zaten bu ihtimali de hesaba katýp 1/3 girdim 2/3 daha alabilirim uygun desteklerden
Yukarýdan satýp aþaðýdan alayým derken kaçanlar oluyor ondan çok kafa yormuyorum kademeli alýp kademeli satýþ yapýyorum
Tedbir ve sabýr bizden takdir Allah'tan.
Ytd
Son düzenleme : talebe37; 06-11-2018 saat: 15:26.
Estaðfurullah dostum, üstadlýk ne haddimize. Kendi çapýmýzda topluyoruz.
Sen de iþini bilirsin dostum, paranýn kokusunu almýþsýndýr![]()
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Yer Ýmleri