Yayın akışında 15.24te yazıyor. Pompeo ve mnichin 17.15te basın açıklaması yapacakmis
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yayın akışında 15.24te yazıyor. Pompeo ve mnichin 17.15te basın açıklaması yapacakmis
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalarda ki kararsızlık beynimi yaktı, Garanı satmamak için zor tutuyorum kendimi, fakat Aselsan, ereğli, Thyao ümit veriyor, birde Karton takip ediyorum Kartonun çoktan 300 altına düşmesi gerekiyordu fakat yukarı gitmekte istekli görünüyor. Pala Satmıyorum ulennnn doğrayacaksan doğra, çin işkencesine çevirdin olayı kelek
Her ne kadar bir iki gözden geçirmede notumuzu negatif yönde değerlendirmeye aldılar ..
temkinli olunmalı ... Kasım ayı içerisinde FICTH' in Türkiye Not Gözden geçirmesi var ...
Daş yokmu len daş, şu işcinin beynini bi dağıtayım
Eğlenceye devam.Tarzim olmamasına rağmen trade ediyorum 2 gundur.Sayenizde pek bosumuz da olmuyor çok şükür.Varol ağam.Coskuyu bitirmeyelim ama.Herkes bekliyor ya bugün Cuma pala satırı alır diye.Palayi görürsen söyle ayıların peşine takılın bir süre daha.Az daha isim kaldı.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Agam çekirge 1.2sıcrar olmasın ne yaparsan yakın stoplu yap madem benım rakamları takıptesin temkınlı olmak gerek...
Herkeste çoşku varsa çok daha temkınlı olmak gerek altın kurallardan biri agam..
Allah daha cok versın ınsallah 6.63 yanarrsa mendıllerı hazırla sallamaya başlayalım
Yer İmleri