Sayfa 968/1000 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Dolar in en büyuk iki kabusu fed ve trump
    Global dolar icin abd secimi cok onemli.
    Trump yenilgi alirsa dxy buyuk baskidan kurtulur.
    Trump kazanirsa sadece ic kaynakli gelismelere bakariz bolca sebep olacak.
    Bence trump kazanacak,ama fed de dolar da bildiğini okumaya devam edecek.FED trump falan sallamaz.Piyasadan dolar çekmeye devam edecek,dolar faizlerini de yükseltecek.Trump bence seçimi alır çünkü neticede yaptığı her hareket amerikanın lehine,sıradan amerikalı ona oy verir bence.

ABD on yıllık faizleri 3.22 olmuş.Bugün yüzde 2.5 artmış.En son 2011 de bu değerlerdeymiş.Bu faizler arttıkça gelişmekte olan ülkeler kısık ateşte haşlanmaya devam edecek demektir.Bence matematiksel olarak bizde doların düşüşü uzun süre geçicidir,aksi pek olası değil.Bu olayı 2001 de dolar arttı sonra yıllarca süründü dolar falan diye değerlendirenler varsa aman ha dünya o dünya değil.Gelen cisim değişik,aman diyim ))))))))))

3. https://www.dw.com/tr/venezuelada-ze...or/av-46122846
    inşallah sonumuz venezuella gibi olmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    https://www.dw.com/tr/venezuelada-ze...or/av-46122846
    inşallah sonumuz venezuella gibi olmaz.
    Bizde yapamazlar hocam herşey yasak despotizm var korkudan millet dolar taşıyamaz.

5. çabuk unutuldu gene.
    Şimdi papazı boşuna vermedik, RTE karşılığında ne istedi?
    1-Yaptırımlar kalksın ve iran ambargosu muafiyetimi?
    2-Halkbank cezası gelmesin ve reza zarrab mı (Hakan Atillayı hiç zannetmiyorum o piyon, zaten şurda 8 ay sonra cezası bitiyor, temmuz ayında)
    3-Doları düşürebilmek için yardım!

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
    önümüzdeki iki ay sonunda dolar 8 liraya yükselir, hükümetimiz, dıj güçler kur düşmanlar diye söver sayar,bizim fakir guraba takımıda dolardan satırla kıyma yaparak hükümetimize desteğini esirgemez, tabii buarada seçimlerede iki ay kalmıştır dolarda doğal olarak hep yükselmeyecektir ve şöyle 6,5 seviyelerine inecektir, ve seçimler gelip çatmıştır dıj güçlerle mücadele etmiş ve doların belini kırmış partimiz seçimlerden başarı ile çıkmıştır

7.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    çabuk unutuldu gene.
    Şimdi papazı boşuna vermedik, RTE karşılığında ne istedi?
    1-Yaptırımlar kalksın ve iran ambargosu muafiyetimi?
    2-Halkbank cezası gelmesin ve reza zarrab mı (Hakan Atillayı hiç zannetmiyorum o piyon, zaten şurda 8 ay sonra cezası bitiyor, temmuz ayında)
    3-Doları düşürebilmek için yardım!
    Hocam bence Tramp cin fikirli köprüden geçene kadar şu seçimleri atlatsın sonra beni bunların icabına bakarım düşüncesindedir. Yaptırımların kalkması geri getirilmesi bir lafa bakar heke istedikleri olmasın gerisi boş.

Sayfa 968/1000 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •