Sayfa 702/969 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Halk bank da pozisyon alınabilir mi?

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Halk bank da pozisyon alınabilir mi?
    Isc ve birazda vakif almistim...vakifi 355 ten satinca sevinmistim dunku kapanis 3.80 cikis olacaksa bankalar onculugunde olacagini dusundugumden isc lere yuklenirim artik))
    Hande firat in yazdiklari dogru ise bankalar uygun alim firsati vermez ozellikle halk ve vakif...zor karar sn boran. Isgsy gibi hem trade hem geriri hissesini bulmusum..kimyamda uymus birakirmiyim yakasini...bakalim ssne sonu icin sirket degerlemeleri kac gelecek..bu sefer farkli bir yaklasim ile hesap etsinler..gorunen ciro artisi var sirketlerde mevcut durumda sirketler zaten degerinin altinda islem goruyor veya fiyatlaniyor..piyasa yaklasimi su an icin dogru degerleme vermeye bilir.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

patron çıldırsa indirim yapsada alsak diye bekliyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Daha aşağısı nı beklesem de girdim buralardan malsız kalamadım

ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Goldman Sachs, Jolly Tur'daki payını % 25'e yükseltti - turizmgazetesi.com

darisi bizim mika tur yani tatilbudur.com a.
    yillardir bukadar sessiz kalindimi cikis yapma baskisi hissettiklerini dusunuyorum
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    1.74 e 650 k alisi bu yuzdenkoydu herhalde ) niyeti fazla belli etmeyin

7. taam taam aldım seni kademeli olrak 1,64 2,40 hareketin için ayrıca teşekkür ederim karadereli sen şekeri ne ara bıraktın
    ytd deli saçmasıdır

8. Eskiler çalı arkasında izliyor yeniler fikirlerini paylaşıyor buda iyi hisseye ilgi artıyor.Bakalım ne tarafa kıracak dümeni

Sayfa 702/969 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •