Sayfa 764/1032 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Bu arada, Halkbankası Eurobondları son 2 haftada harika performans gösterdi ve ciddi değer artışları yaşandı bu tahvillerin fiyatlarında. ISCTR GARAN AKBNK YKBNK Eurobondları haftalık %2 değer kazanırken HALKB'ninkiler %10'u aşan değer kazandılar. Tahvil piyasası olumlu beklentiyi borsa piyasasına göre çok önceden satın almaya başlamış, zaten öyle de olması gerekiyor. Küresel düzeyde tahvil piyasası borsaların 3 katı büyüklüğündedir, bu yüzden de karar mercii "tahvil piyasası" oluyor.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. Yukarıda bahsettiğim Douglas Braunstein'ın yönettiği hedge fonunun 620 milyon dolarlık Deutsche Bank hisse alımı son derece pozitif bir gelişmedir çünkü HALKB Deustche'ye oranla çok daha güvenli olmasına rağmen ondan daha düşük bir PD/DD rasyosundan işlem görüyordu. Eğer Deutsche Bank gibi aşırı riskli bir bankaya mevcut ortamda yüksek montanlı alımlar gelebiliyorsa, ayni aksiyonu neden bizim tahtamızda da görmeyelim?

Mevcut konjonktürü dikkate alırsak HALKB spot fiyatının ilk etapta DD'nin %50 sine çıkması icap eder yani kabaca 12 tl'ye (TH'nın tecrübeye istinaden yaptığı bir tahmindir, tavsiye değildir).
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. TRENDHOUND hocam mevcut konnektör de taban 12 mi 13 mü? 13 görebilir gibi.

4. Ben ocak ayina kadar bankacılık endeksin de de toparlanma bekliyorum garn 8.70 y.kredi 2.10 gibi

5. ny güney bölgesi başsavcılığındaki dosyada da hulk var... ofac ayrı o ayrı...
    bu başsavcılık trumpın avukatı cohen i tutuklamıştı , stormy daniels'e verilen sus parası konusunda yalan beyandan... yaaa...

6. Th reis 4 $ lara kadar berabermiyiz?)

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ...Herkesi sakin olmaya davet ediyorum 11/12kasim a kadar süreci ve işlemleri takip etmekte fayda var kendinize gaz vermeyin sora üzülüyorum...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

8. buraya bir grafik atmıştım... o grafikteki yukardaki rakam üstüne atıp kapanış oldu... grafik okumasını bilen anlamıştır herhalde potansiyel olasılığı...

trader'ın duası;

gül dalında öten bülbülün olsam
    ötsem yanık yanık kalbine dolsam
    aşkını dilesem kalbimi sunsam
    ne olur uğruna tavana konsam
    baharım çiçeğim güzelim halkbankım
    kitle beni tavana canım diyeyim

Sayfa 764/1032 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız