Sayfa 771/1032 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Bana da 20 lazim ustad parayi kurtarmak icin Ama yapacak birsey yok eninde sonunda hakkettigi yerlere gelecektir bu kagit..
    Ondan hic suphe yok da bu olaylar zaman aliyor. Ve zamanin acayip maliyeti olmaya basladi bu konjekturde.

Pilavli dostumuzun da dedigi gibi umarim hisse yukselir de o zaman durumlari finansallari tartismaya baslariz. Ben indirince lotlarimi yariya, tekrar durumu gozden gecirecegim.

1 Ocak 2018 Halk 10 15
    1 Ocak 2018 Vakif 753
    Halk tl bazında yuzde 32 dusmus
    Vakıf yuzde 49 dusmus
    Beterin beteri var. Kıymetini bilin. Tadını cıkarın. Darısı Vakif basina.
    YTD

3.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    vay be cegirge uykum kactı benim kağıt ne yapar
    Dostum senin kağıt 1.10 olacak gibi ama ocak gibi halk 10 olursa benimde biraz alma niyetim var ya sigirta yada gyo olandan

4. Ortada hiçbir sey yokken a.hakan kose yazisi yazinca 7.70 gördü bu hafta en kötü 8.90 var bence. Yada 10 degin 8 lere geri getirip bekleyebilirler. Tahat yapicilar pislik hulkta bir seansta garan iki kati yukari aşağı kademe yapiyordu oynaklik iyice artti cuma günü olenden aksama kadar 23 defa al sat yapmisim 55+ kademe burakmis.pazartesinden itibaren tavan yapmazsa yukari asagi 80 kademe fark oluşur bir günde işimiz zorlaşıyor.

Burada gorunen tek risk asagida

Ayvalikta istifa edip 11 Kasimda kiyamet kopacagini soyleyen Matematik ogretmeni Emre Nur 12 Kasimda artik ise gitmeye de gerek olmayacak dedi.Tum haber sitelerinde.Talihsiz Halk yatirimcisinin basina gelmeyen bir bu kalmisti.
    Saka bir yana,
    Herkese hayirli ve bol kazanclar.

YTD

6. Bu arada hulkun g müdür yardımcısı atandimibhala h.atilla mi bekleniyo acaba bilgisi olan varmi

7.  Alıntı Originally Posted by cegirge Yazıyı Oku
    Ortada hiçbir sey yokken a.hakan kose yazisi yazinca 7.70 gördü bu hafta en kötü 8.90 var bence. Yada 10 degin 8 lere geri getirip bekleyebilirler. Tahat yapicilar pislik hulkta bir seansta garan iki kati yukari aşağı kademe yapiyordu oynaklik iyice artti cuma günü olenden aksama kadar 23 defa al sat yapmisim 55+ kademe burakmis.pazartesinden itibaren tavan yapmazsa yukari asagi 80 kademe fark oluşur bir günde işimiz zorlaşıyor.
    onbinde 1.5 uğun üstü kurtarmaz komisyonda intraday dar marjlarda

8.  Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    onbinde 1.5 uğun üstü kurtarmaz komisyonda intraday dar marjlarda
    Çoğu zaman düşük karlar birakiyor ama düşüş te korudu bu gune kadar lakin pazartesi itibariyle olmaz. Al sati gunde 1 veya ikiye dusurcem. Ama kağıt öngörülemez oldu artik

Sayfa 771/1032 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •