Sayfa 388/813 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
Arama sonucu : 6497 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Bence hisse fiyatının Çed ile ilgili bir durum söz konusu değil, geriye doğru haberlerle hisse hareketini kontrol ederseniz görürsünüz, Çed başvurusu yaptığı gün eksi kapatmıştı sonradan gelen olumlu ve olumsuz haberlere hiçbir tepki vermemişti bugün aynı şeyi yaşıyoruz yani patron ne isterse onu yapıyor

''Yatırım tavsiyesi değildir.''

2.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Bence hisse fiyatının Çed ile ilgili bir durum söz konusu değil, geriye doğru haberlerle hisse hareketini kontrol ederseniz görürsünüz, Çed başvurusu yaptığı gün eksi kapatmıştı sonradan gelen olumlu ve olumsuz haberlere hiçbir tepki vermemişti bugün aynı şeyi yaşıyoruz yani patron ne isterse onu yapıyor

aynen öyle ortak ..?
    bakalım büyük oyunmu büyük resimmi yada bir İstihbarat deyimi sana gösterileni degil görünmeyeni görmeye çalış zaten gösterileni herkes görüyor..
    ZIR-DELİ Y.T.D

3.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    ÇED,i ben şöyle önemsiyordum ..pazarlanacak kişiye daha büyüme imkanı verecek olmasından dolayı..
    BEDEL,li ise olabilir fakat burda çok fazla bir ky gurubu yok denecek kadar az ve büyük ortaklar şirketin bence %90 fazlasına sahip olmuşlardır ve şayet bedelli olma olasılıgı varsa cepteki parayı vermek zorunda olurlar..
    birde sermayeyi 500 milyona çıkarılacaktı ..2021 kadar uzatıldı galiba

bucım kasasında ne kadar bir birikim var...? 250 milyon tl fazla oldugunuzanediyorum gelecek olan bilançoda belirtilebilir..
    Bence patronun bucimi pazarlaması için Çed raporuna ihtiyacı yok şuan, Çemtaşı gelinlik çağına gelmiş güzel alımlı bir genç kız gibi süsledi ve taliplilerini bekliyor ama bir şartı var evde kalmış kızın ablası bucimide alırlarsa nikahı kıyacak. patron halay başına geçecek yanına sabreden ky alıp hep beraber çekecek düğün kırk gün kırk gece sürecek

4.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Bence patronun bucimi pazarlaması için Çed raporuna ihtiyacı yok şuan, Çemtaşı gelinlik çağına gelmiş güzel alımlı bir genç kız gibi süsledi ve taliplilerini bekliyor ama bir şartı var evde kalmış kızın ablası bucimide alırlarsa nikahı kıyacak. patron halay başına geçecek yanına sabreden ky alıp hep beraber çekecek düğün kırk gün kırk gece sürecek

benim şahsi düşüncem..?
    önce cemts verecek gelen başlık parası bucım,i kasasını dolduracak hisse fiatı uçacak sonra 500 milyon luk sermaye artırımını yapacak ve % 395 bedelsiz verecek geri kalan para ile 4 tl temettü hisse bir dev dalgalar gibi oldugunda bucım görücüye çıkmış ve yeni sahibi gelmiş olacak .. yatırım tavsiyesi degildir... hayal dünyasındayız işte NOKTA:
    Son düzenleme : sulzer; 05-11-2018 saat: 17:55.
    ZIR-DELİ Y.T.D

Fabrikanın teknolojisini yenilemesi, verimliliğini artırması gerekiyor.

Bunun yolu ÇED raporu ile yatırım. Engel olurlarsa... ?
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

6. Arkadaslar elimde ne kadar cimento hissesi varsa SNGYO ile takas ettim.
    Sizide allah kurtarsin artik ben yokum.

7.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Arkadaslar elimde ne kadar cimento hissesi varsa SNGYO ile takas ettim.
    ne diyelim bol şanslar..
    2.çeyrekte 145 milyon zarar açıklamış ve Net Borç 2.778,6 mn TL borcu olan ve 0.36 tl den işlem gören D.D 0.70 ....?
    kardeşim biz burdan kurtuluruzda sen sngyo dan kurtulabilirmisin..heleki gyo satış yapamadıgı bir zamanda...
    neyse hakkında ne hayırlı ise o olsun..
    ZIR-DELİ Y.T.D

8.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Arkadaslar elimde ne kadar cimento hissesi varsa SNGYO ile takas ettim.
    Galiba bucim hariç diğer çimento hisselerini satmışsın ben seans açıldığından beri izliyorum satılan bir şey yok her zamanki gibi Gedik - Phılıpcapıtal kendi aralarında al gül gülüm, ver gülüm yapıyor, azda olsa A1 Capıtalda katkı yapıyor. Satış tarafındaki 5 aracı kurumun toplam satışı olarak 6500 lot görünüyor

Sayfa 388/813 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •