Sayfa 294/445 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Daha öncede yazdığım gibi gayem birilerini gönül verdiğim forumda toplanabilseydi haz duyardım maalesef insanların alışkanlıklarından vaz geçmesi zor ben Bu topiğin formatına aksi hareket etmemeye gayret ediyorum.

zaman zaman EMİRDAĞLI hocamızın iznini de alarak Grafiklerini alıntılıyorum kendi grafiklerimi burada paylaştığımda daha fazlasını oraya asıyorum
    merak edenler olursa geceleri boş kaldığında teknik bilgiler kısmı ve matriks ekran kullananlar için formüller çok fazlasını toparlamaya çalıştım
    google amcaya Forum VİOB-VARANT YORUM ANALİZ "Mehmet abi ile Viob trade short & long" diye yazdığınızda karşınıza gelecektir rahatsızlık verdiğim için özür dilerim ...
    ne demek kardeşim,Hz.İbrahime su taşıyan karıncalar gibiyiz.tarafımız belli ..bizim gibi olan ky. her yardımınız başımızın üstünde.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Daha öncede yazdığım gibi gayem birilerini gönül verdiğim forumda toplanabilseydi haz duyardım maalesef insanların alışkanlıklarından vaz geçmesi zor ben Bu topiğin formatına aksi hareket etmemeye gayret ediyorum.

zaman zaman EMİRDAĞLI hocamızın iznini de alarak Grafiklerini alıntılıyorum kendi grafiklerimi burada paylaştığımda daha fazlasını oraya asıyorum
    merak edenler olursa geceleri boş kaldığında teknik bilgiler kısmı ve matriks ekran kullananlar için formüller çok fazlasını toparlamaya çalıştım
    google amcaya Forum VİOB-VARANT YORUM ANALİZ "Mehmet abi ile Viob trade short & long" diye yazdığınızda karşınıza gelecektir rahatsızlık verdiğim için özür dilerim ...
    rahatsızlık ne demek?

keşke herkes bu başlıktaki gibi iyi niyetle bilgilerini paylaşsa. siz en değerli hazine olan bilginizi paylaşıyorsunuz.

tüm başlıktakiler adına size ve sizin gibi değerli bilgilerini paylaşan başta sayın sadıktan, emirdağlı ve barbaros olmak üzere herkese teşekkürler.

başlığın, kavgasız, gürültüsüz, saygılı paylaşımlarının devamı dileğimle...

3.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    nedir bu işcinin çektiği elimde yok ama yatırımcısı ızdırap çekiyor üzülmemek elde değil...

heleki iştirakleri mesela trkcm 4 fk ile işlem görüyor koskoca sanayi şirketi 4 fk olacak iş değil

anacm öyle 6 fk iş bankası kendisi öyle ..

bir an önce belirsizlik kalksada yatırımcısıda bir rahatlasa...
    aynen bi arkadaşıma aldırdım yüklüce 4.39 maliyet rezil olduk valla

4.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    rahatsızlık ne demek?

keşke herkes bu başlıktaki gibi iyi niyetle bilgilerini paylaşsa. siz en değerli hazine olan bilginizi paylaşıyorsunuz.

tüm başlıktakiler adına size ve sizin gibi değerli bilgilerini paylaşan başta sayın sadıktan, emirdağlı ve barbaros olmak üzere herkese teşekkürler.

başlığın, kavgasız, gürültüsüz, saygılı paylaşımlarının devamı dileğimle...
    bu başlıktaki sevgi saygı üst düzeyde şeytan kulağına inşaallah bozulmaz
    ben viob, varant, dolar, bir çok topikte bulundum burası insana huzur veriyor
    birde biz bilmeyenler için teknik analiz konusunda daha bilgilendirici konular tartışılıp yazılsa sahsıma ait az bilgimi daha fazla geliştirebilsem ne mutlu olurum...

5.  Alıntı Originally Posted by miro Yazıyı Oku
    aynen bi arkadaşıma aldırdım yüklüce 4.39 maliyet rezil olduk valla
    işte asıl nokta bu aslında... tek kalemde alımlar...hacim düşükse göze batar ve düşürmeden götürmezler... parca parca göze batmadan alınacakki sistem radarından kacacaksın...ytd

6. Seni gün gelince orada bekliyor olacağım palacan. Şimdi mi? Ikınsanda sıkınsanda gideceğin yer maviye kadar zaten. Keşke gitsen, gitsen de tam oradan vursak kafana.

7. 10 dakikalık Grafikte most indikatörü işaretlediğim yerlerde tersi hareketlerde bulunmuş o noktaları bilerek işaretleyip dikkat çekmek istedim Alttaki osilatör yukarıya kadar çıkmış şu aralar sanki biraz soğumaya ihtiyacı var takip edelim .

8. DOAS GÜNLÜK ...

son 3 yıldır sürekli düşüş trendinde olan doas da son bölümde güzel gelişmeler var gibi...

ara düşen 4,80 üzerinde kalmayı başarabilirse fincana kulp takma flama gibi formasyon hazırlıkları var ayrıntılar grafikte...

çok sinir bozucu bir hissedir...

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Sayfa 294/445 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •