Buralardan (15/16) dönmezsek bende adam değilim diyesim geldi...![]()
Buralardan (15/16) dönmezsek bende adam değilim diyesim geldi...![]()
Duhul: Feb 2004
7.08 i gormustu cuma; bu gun 7.09 u gordu gap iniz kapandi gerisini piyasa soylicek...gozunuz aydin...
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
haber yolda mı?
bu sürede o kadar yıllandım ki çok şey yazacaktım vazgeçtim. neler olduğunu bittiğini çok net görüyorum şark kurnazlıklarını. ama yazmıyorum. benim kağıdım çıkmıyor. çok bilsemde bana ne faydası var haklı çıkmak para kazanmadıktan sonra avarelik bir nevi.
Hisse iplemedi bu haberi, eskiden olsa böyle bir haber kırıntısına kırk takla atardı.
Bir kere de sattığım hisseyi yerine koyamayayım, sattığıma pişman olayım. O kadar alıştırdı ki yukarıdan satıp alttan yerine koyma döngüsüne, yatırımcıda psikolojik olarak yerleşti iyice. Bir gün terste bırakıp basıp gidecek ama o gün hala gelmedi.
O gün hiç gelmeyecek gibi sayın Pilavlı, öyle bir günün geleceğine azıcık inanabilsem hemen geri döneceğim ama hiç gelecek vadetmiyor artık, neden umutlarım tükendi biliyormusun, 20 den gelen hulk alçalan diplerle son dip olayında Garanla eşitlendi Garan: 5,72, Hulk: 5,78 ve şu anda ki fiyata bak, geçen hafta Garan la arasındaki fiyat farkı 1TL ye kadar çıkmıştı. yani 5,72 den Gelen Garan Hulkun üstüne 1TL giydirmişti.
MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ
Yer İmleri