Sayfa 164/612 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1. arkadaşlar kesinlikle tavsiye değildir. elimde dün aldığım 7260 lot hisse ile toplam 50 bin lot hisse oldu, Yaklaşık 30 bin lot kadar daha hisse alacağım. yaptığım analizlere göre bu hisse bu fiyatta kalmaz. Benden bu malı alana kadar emin olun ki hisse düşmeye devam edecektir. ama hissenin ederi kesinlikle bu değildir, unutmayın ki altın çöpe de düşse, bataklığı da düşse her zaman altındır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by cunozan Yazıyı Oku
    arkadaşlar kesinlikle tavsiye değildir. elimde dün aldığım 7260 lot hisse ile toplam 50 bin lot hisse oldu, Yaklaşık 30 bin lot kadar daha hisse alacağım. yaptığım analizlere göre bu hisse bu fiyatta kalmaz. Benden bu malı alana kadar emin olun ki hisse düşmeye devam edecektir. ama hissenin ederi kesinlikle bu değildir, unutmayın ki altın çöpe de düşse, bataklığı da düşse her zaman altındır.
    Temettü şirketleri için + zamanlardayız

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Son 1 haftada 5.45'i 3 kere denedi. Bugün bu dirence yakın bir yerden kapattı. Yarın eğer biraz işlem hacmi artıp da para girişi sağlanırsa bu direnci aşacak gibi duruyor. O zaman da hedef tekrar daha önce geçemediği 5.80 olur.

Ama bu dirençlerin aşılması için en azından 400-500 bin lot işlem olması lazım.

Yarın en azından 5.45 aşılır gibi geliyor bana.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Son 1 haftada 5.45'i 3 kere denedi. Bugün bu dirence yakın bir yerden kapattı. Yarın eğer biraz işlem hacmi artıp da para girişi sağlanırsa bu direnci aşacak gibi duruyor. O zaman da hedef tekrar daha önce geçemediği 5.80 olur.

Ama bu dirençlerin aşılması için en azından 400-500 bin lot işlem olması lazım.

Yarın en azından 5.45 aşılır gibi geliyor bana.
    O da olur, fazlası da..inşallah

5. Arkadaşlar özvarlıkları, sermayesinin 13 katına ulaşmış, karlılığı olan bir şirketten bahsediyorsunuz, ne 5,50 si, ne 5,80 ni, paranız varsa alın bu hisseyi, unutun, kısa marjlarda bundan kazandığınızı başka bir şirkete kaptırmayın, sabreden çok kazanacak,

6.  Alıntı Originally Posted by cunozan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar özvarlıkları, sermayesinin 13 katına ulaşmış, karlılığı olan bir şirketten bahsediyorsunuz, ne 5,50 si, ne 5,80 ni, paranız varsa alın bu hisseyi, unutun, kısa marjlarda bundan kazandığınızı başka bir şirkete kaptırmayın, sabreden çok kazanacak,
    Net bir saptama yapmışsınız...tebrikler...kesinlikle katılıyorum...az bilanço okuyabilen sizin çok açık bir şekilde ifade ettiğiniz kelimelerin anlamını kavrar...Sağlıcakla Kalın...

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Hisse mal varlığını en son ne zaman güncellemiş acaba

8.  Alıntı Originally Posted by cunozan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar özvarlıkları, sermayesinin 13 katına ulaşmış, karlılığı olan bir şirketten bahsediyorsunuz, ne 5,50 si, ne 5,80 ni, paranız varsa alın bu hisseyi, unutun, kısa marjlarda bundan kazandığınızı başka bir şirkete kaptırmayın, sabreden çok kazanacak,

Sayın Cunazan ,

Ben sadece teknik ara dirençlerden bahsettim yoksa benim PETUN konusunda son 2-3 aydır yazdığım yazıları okuduysanız şirketin değerinin en az 10-12 TL olması gerektiğini birçok defalar söyledim.

Ancak biz şirket 12 lira olmalı deyince maalesef şirket 12 lira olmuyor bir anda.

Bunun için talep lazım. Bu işlem hacmi ile bakın 5.45'i bile 3 kere denedi geçemedi.

PETUN 9.5 lirayken keşke bu hisse 7.5 liraya inse de full buna girip senelerce bu senetde kalıp temettü alsam diye hayal kurarken , 3-4 ay sonra 5-5.5 liralardan almak nasip oldu.

Maalesef borsada her zaman kağıt üzerindeki hesaplar tutmuyor. Eğer hissenize ilgi yoksa , talep yoksa istdiğiniz kadar 10 klira olması lazım deyin.

Ederi 3-5 lira etmeyecek senetler 20-30 liralardan satılırken maalesef PETUN 13 lira hisse başına net defter değeri ve 5'in altındaki F/K değeri ile işlem görüyor.

O yüzden en azından bu ara dirençlerin geçilmesi teknikçilerin dikkatini çekecektir diye yazdım. Yoksa biz temelcilerde sorun yok. Şirketin ederi çok fazla. Keşke satılsa da Yaşar'ın yükünden kurtulsak.

Sayfa 164/612 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •