Sayfa 86/1012 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bugün bir şey dikkatimi çekti tmsf sigortası ile ilgili,
    Yüksek faize güvence yok gibi bir karar var
    Bankanın bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul izninin kaldırıldığı tarih itibariyle mevduat hesaplarına tahakkuk ettirdiği faizlerin, söz konusu tarih itibariyle mevduat toplamları en yüksek beş bankaca uygulanan faiz oranlarının ortalaması ile bankaca kamuya ilan edilen ve Merkez Bankası'na bildirilen azami faiz oranları üzerinden hesaplanacak tutarları aşan kısmı, önceden olduğu gibi sigorta kapsamında olmayacak.

2. yerli ve milli kripto paramız akkoin çıkmış: https://www.youtube.com/watch?v=529SgAyX4ck

mevduatın pabucunu dama atar bu akkoin. hem de faizsiz helal kazançmış diyolla...
    Son düzenleme : mdemir; 07-11-2018 saat: 21:01.
    yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bugün bir şey dikkatimi çekti tmsf sigortası ile ilgili,
    Yüksek faize güvence yok gibi bir karar var
    Bankanın bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul izninin kaldırıldığı tarih itibariyle mevduat hesaplarına tahakkuk ettirdiği faizlerin, söz konusu tarih itibariyle mevduat toplamları en yüksek beş bankaca uygulanan faiz oranlarının ortalaması ile bankaca kamuya ilan edilen ve Merkez Bankası'na bildirilen azami faiz oranları üzerinden hesaplanacak tutarları aşan kısmı, önceden olduğu gibi sigorta kapsamında olmayacak.
    aşan oranın sigortası hiçbir zaman yoktu zaten, yeni bir durum değil...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
     Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    zaten aşsa aşşa 2 puan aşar oda çerez parası ,burger bile 22 verdi bugün çogu devlet bankasından düşük ,baya konuştum mh ile paraya doymuşlar kredi verecek yer arıyorlarmış tepedende baskı varmış bütün bankalara...

5.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    Yeni değil zaten ama misal x bankalar 20 veriyor
    B Bankası 26,27 veriyor
    Bu durumda garanti olmuyor

6.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    zaten aşsa aşşa 2 puan aşar oda çerez parası ,burger bile 22 verdi bugün çogu devlet bankasından düşük ,baya konuştum mh ile paraya doymuşlar kredi verecek yer arıyorlarmış tepedende baskı varmış bütün bankalara...
    Burger şube açmak yerine dijital'e dönüş yaptı,
    Şubeden Artık İyi Oran Çıkmayacak Zaten Dijital den Devam Diyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    burger 22 verdi 100 k ya şaka gibi ,paraya doymuşlar bende bye dedim ;) enpara bile 2 ay artı 2 faizle 24 oluyor... oksijen bile 25 ,26
    Enpara 250k+ ayın enparalısılıysan ve hesap açılışının 1. yılını doldurmuşsan 25,75 veriyor.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Ben eylulde acmistim enparayi ama parayi ekimde gondermistim seneye eylul bekliycekmisim su ortamda +2 bulsam 6 aylik yapardım.

Sayfa 86/1012 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •