Sayfa 129/994 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by sularınprensi Yazıyı Oku

her şeyi ile hazır olan otokar 18 ayda seri üretimden çıkabileceğini söylüyordu..

Hiç bir şeyi hazır olmayan firma nasıl üretir,

olsa olsa prototipleri aha ilk tank diye ortaya sürerler..

Yada zırhlıları tank görünümüne sokup yedirmek isteyebilirler..

Ilginç olacak..

Bence tabi..

2. EROL BUYUR.........
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Sağol abi kusura bakma zahmet veriyoruz

4. Ben BMC ile tank işinin Tümosan ile motor işine döneceğini tahmin ediyorum... Eninde sonunda dönüp dolaşıp Otokar'a kalacak bu iş diye tahmin ediyorum ama kesinlikle ve kesinlikle tank işi ile ilgili bir beklentim kalmadı. O konuyu ''yok'' sayıyorum.

Biz Otokar'ı otobüsken sevdik... Bu arada bugün de çok güzel bir kapanış yapmış, geç kaldım toplamaya geç... başka bir hissede toplu olarak bağlı kalmasaydım 61 TL'den depoyu doldurmak vardı.. YTD

5. O tankı bmc yapmayacak zaten rbss yapacak
    Rheinmetall bmc savunma sanayi diye şirket
    Herşeyi Rheinmetall yapacak ki olursa, AKP mitinglerinde de yerli bmc yaptı denecek

6.  Alıntı Originally Posted by erolgabakci Yazıyı Oku
    O tankı bmc yapmayacak zaten rbss yapacak
    Rheinmetall bmc savunma sanayi diye şirket
    Herşeyi Rheinmetall yapacak ki olursa
    , AKP mitinglerinde de yerli bmc yaptı denecek
    Haklısınız. Ben o kısmı atladım, doğru. Öyle olunca daha da karışık aslında... Alman hükümetinden izin meselesi, yurt dışı satışı, kullanılacak yer, motor....

7. Tank işi bitti. Kız bizi.istemiyor. Başkasına vardı. Bu sevdadan vazgeçelim.Kıçımıza bu şemsiye girdi. Hangi yolla çıkacak ona bakalım.

8.  Alıntı Originally Posted by samilkafkasya Yazıyı Oku
    Tank işi bitti. Kız bizi.istemiyor. Başkasına vardı. Bu sevdadan vazgeçelim.Kıçımıza bu şemsiye girdi. Hangi yolla çıkacak ona bakalım.
    Yanlış hatırlamıyorsam Otokar yurt dışı pazarlara ağırlık vermeye çalışıyordu. Belki yabancı bir ortaklık, belki yurt dışında tesis... Yanlış yönlendirme yapmayayım, benimki sadece tahmin.. harika olmaz mı ama??

Sayfa 129/994 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •