Sayfa 18/1000 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Reyiz hela piyasasıyla çok ilgilidir. Helayı 1 lira yaptık diye çok öğündüydü,

danışmanlar "0 atarsak 20 kuruş olur efenim" derlerse ikna olur..

2.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Reyiz hela piyasasıyla çok ilgilidir. Helayı 1 lira yaptık diye çok öğündüydü,

danışmanlar "0 atarsak 20 kuruş olur efenim" derlerse ikna olur..

hela bir çok yerde 1.5 tl. olmuş, refah seviyesi arttığından millet çok et yiyiyor haliyle daha çok zıcıp batırıyor..

3. Jeffrey demiş ki "No panic, ödül koyduk YPG'liler PKK elebaşlarını yakalayacak!

Hususi beyle Münbiç'de devriyecilik oynamaya devam edeceğiz..."

4.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    fikir beyan eden forumdaşlar yanlış anlamasın tabii ki ancak, bizim gibi ülkelerde teknik pek çalışmaz. ha çalıştığı olur mu elbette olur, ancak istisnadır...işe teknik olarak kafa yormak elbette faydalı bir hobidir...

usdtry nin kısa ve orta vadede yönünü belirleyen ana unsur siyasi ve makro ekonomik gelişmelerdir. işin makro tarafında kolay kolay değişiklik olmadığından ana belirleyici siyasi unsurlardır diyebiliriz..

sonuçta, daha önce de belirttiğim gibi, ağustosta başlamış bulunan son harekette 5,60- 5,50 altı makro dinamiklerine ve gerçeklerine aykırı bir fiyatlama, yani köpük diyebiliriz.. bakalım köpük nereye kadar sarkacak, mesele bu bence

ytd..
    Tam olarak aynı fikirdeyim, itibarınızı verdim.
    Bakalım nereye kadar sarkıtacaklar aşağıya.

5.  Alıntı Originally Posted by ramsesturk Yazıyı Oku
    iç borç, dış borç sıfırlandı, tüm dolar ihtiyacı bitti düşecek, tabi tabi... 1 lira da olur az sabredelim
    Kurlar sadece ülkenin borç stokları ile mi alakalıdır ?

http://www.usdebtclock.org/world-debt-clock.html

İlgili linkte ülkelerin Kamu kesimi borcu ve GSMH yer alıyor. Chart'da Türkiye 'de var. Bakalım borç ile kurların korelasyonu hakkında ne gibi fikirler edineceksiniz. Ha ben kurların yükselmesini istiyorum pozisyonum icabı borç işin vesilesi diyorsanız
    o iş için yorum yapamam ama borçluluk kur ilişkisi koca bir ?

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Tam olarak aynı fikirdeyim, itibarınızı verdim.
    Bakalım nereye kadar sarkıtacaklar aşağıya.
    Eyw 🙂

Buraların yani 5,30 ların yeni dipler olma ihtimali epey yüksek.. ancak pala duymasın bunu, çünkü bir süredir bildiğiniz gibi dip diyeni dipliyor..

Alıntı Originally Posted by Mclark Yazıyı Oku
    Kurlar sadece ülkenin borç stokları ile mi alakalıdır ?

http://www.usdebtclock.org/world-debt-clock.html

İlgili linkte ülkelerin Kamu kesimi borcu ve GSMH yer alıyor. Chart'da Türkiye 'de var. Bakalım borç ile kurların korelasyonu hakkında ne gibi fikirler edineceksiniz. Ha ben kurların yükselmesini istiyorum pozisyonum icabı borç işin vesilesi diyorsanız
    o iş için yorum yapamam ama borçluluk kur ilişkisi koca bir ?
    Site pek hoşmuş anlık değişen rakamlar falan Ama güncellenmeye ihtiyacı var en azından bizim gdp nin. 864 milyar dolar gdpyi kim kaybetmişte biz bulmuşuz 2018 de.

2018 gsyhsi 2019 Mart ayı sonunda belli olacak. İlk 6 ayınki belli. 1.672 milyar lira. 2018 ortalama kuru şu anda 4.73. Bölünce ilk yarı usd bazlı gsyh çıkar ortaya ilk 6 ay için.

Sayfa 18/1000 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •