Sayfa 165/682 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by silvanxx Yazıyı Oku
    kurucuda eşleşme 85 bin oldu bu arada
    Önemli olan gerçekleşmesi eşleşmeyle oynuyorlar malesef..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by silvanxx Yazıyı Oku
    her hisse hakları eşittir asla bölünemez.O bankanın elinde o devletin elinde yada yatırımcının elinde diye ayrılmaz.
    Kurucu hisse için sadece hazineye devir ya da genel kurulda kısıtlamanın kalkması gibi ihtimaller yok. Son paylaşılan yargıtay kararları kısıtlamanın aynı zamanda kanunlara uygun olmadığını gösteriyor. Açılacak dava sonucunda söz konusu kısıtlamanın kalkması da ayrı ve oldukça yüksek bir ihtimal.

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Önemli olan gerçekleşmesi eşleşmeyle oynuyorlar malesef..
    Eşleşme varsa gerçekleşmiyor mu bu hisselerde, iptal girebiliyorlar mı eşleşme olduktan sonra...

4.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Kurucu hisse için sadece hazineye devir ya da genel kurulda kısıtlamanın kalkması gibi ihtimaller yok. Son paylaşılan yargıtay kararları kısıtlamanın aynı zamanda kanunlara uygun olmadığını gösteriyor. Açılacak dava sonucunda söz konusu kısıtlamanın kalkması da ayrı ve oldukça yüksek bir ihtimal.
    kurucuyu bu sefer herkes öğrendi ve asla bu hak gaspına müsade edilmeyecektir.Kanuni hak var bunu değiştirmek zorunluluğu hasıl oldu.Hayırlısı.
    " borsanın sırrı rakamlarla geleceği birleştirmektir "

5.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Eşleşme varsa gerçekleşmiyor mu bu hisselerde, iptal girebiliyorlar mı eşleşme olduktan sonra...
    12.55 işlem saatine kadar emirler iptal edilip değişiklik yapılabilir.

6. Eşleşme gören var mı şimdi? Kaçta eşleşme.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. bu kadar çok beklentisi olan bir hissenin daha yukarlarda işlem görmesi gerekmezmi ?bence ucuz sizce pahalı olabilir kaçtı diye üzülmüştüm yıllardır takip ederim.aklimdaki bir fiyat vardı oradan aşşağı tahta açılmaz diye düşünüyordum ama bu fiyatlardan işlem görüyor

8.  Alıntı Originally Posted by mustafa423 Yazıyı Oku
    bu kadar çok beklentisi olan bir hissenin daha yukarlarda işlem görmesi gerekmezmi ?bence ucuz sizce pahalı olabilir kaçtı diye üzülmüştüm yıllardır takip ederim.aklimdaki bir fiyat vardı oradan aşşağı tahta açılmaz diye düşünüyordum ama bu fiyatlardan işlem görüyor
    Aklınızdan geçen rakam kaçtı? Bir de her şeyin bir olma zamanı vardır.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 165/682 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •