Sayfa 799/1032 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. aha benim kağıda bastı birisi sayın 666 alıcı satıcı hlgyo atarmısınız

Cevabini da ogrendik bu arada:

The terms "bear" and "bull" are thought to derive from the way in which each animal attacks its opponents. That is, a bull will thrust its horns up into the air, while a bear will swipe down.
    Saldirinca ayi asagi dogru penceliyormus. Boga ise yukari dogru boynuzluyormus

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Benim bir sorum olacak. Niye "AYI" deniliyor. Yani ayi ne yapiyormus piyasalara? Yiyor muymus?
    Ayıyı yakalamadan derisini satmak diye bir tabir var conilerde oradan çıkma deniyor...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Benim bir sorum olacak. Niye "AYI" deniliyor. Yani ayi ne yapiyormus piyasalara? Yiyor muymus?
    ayılar karşılarındakine saldırırken pençe sallarlar, bu da aşağı yönlü bir sallama hareketidir,

boğalar ise boynuzları ile saldırırlar, kafalarını yukarıya doğru kaldırıp sallarlar.

ALINTIDIR

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    mrb abi..
    ayılar avına cüssesi nedeniyle yukarıdan aşağı doğru pençe atarak saldırdığı için ayı benzetmesi var..boğalarda saldırdımı boynuzları takıp aşağıdan yukarı doğru saldırdığı için boğa deniyor diye biliyorum...yanlış olabilir aklımda böyle kalmış..syglr

Alıntı Originally Posted by MSB Yazıyı Oku
    Ayıyı yakalamadan derisini satmak diye bir tabir var conilerde oradan çıkma deniyor...
    O da varmis. Ama benim merak ettigim bu hayanlara niye benzetmisler idi. Her nedense, bu kadar sene borsada simdi aklima geldi bu soruyu sormak. Cevabini da ogrendik.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    O da varmis. Ama benim merak ettigim bu hayanlara niye benzetmisler idi. Her nedense, bu kadar sene borsada simdi aklima geldi bu soruyu sormak. Cevabini da ogrendik.
    Gece Th görürse bu konunun tam doyurucu cevabını verebilir...
    Bu tip tabirlerin çıkış noktalarını iyi biliyor iyide aktarıyor...
    Şahsen ben utandım tam kesin cevabı şudur diyemiyorum, avatarı değiştirim bari...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

Sayfa 799/1032 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •