El atip tuprasi da kuruttular. Bu portfoy yonetimini cok seviyorummmm.
Sent from my iPhone using Tapatalk
imza yok.
Eyyyy yönetim tüpraşı satabilirsiniz tamamdır göreviniz gerçekleşti zarar ettik verebilirsiniz artık.
Tam size göre yatırım oldu aslında iddaa yapsalar daha iyi 235 m. portföyü tek maça 1.0 çifte diğer kuponada direk 2 oynasınlar herhangi bir derbiye tek maç al sana kazanç kesin.Böyle değilmiydi bunların yatırım stratejisi !
Eyyyy yönetim tüpraşı satabilirsiniz tamamdır göreviniz gerçekleşti zarar ettik verebilirsiniz artık.
Tam size göre yatırım oldu aslında iddaa yapsalar daha iyi 235 m. portföyü tek maça 1.0 çifte diğer kuponada direk 2 oynasınlar herhangi bir derbiye tek maç al sana kazanç kesin.Böyle değilmiydi bunların yatırım stratejisi !
"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann
evet kimya, petrol, kauçuk ve plastik ürünleri başlığı altında 3000 adet gözüküyor ama geçen haftaki raporda ihraççı kısmında Tüpraş bilgisi de vardı. ben o bölümü boş görünce pek dikkat etmemişim. ama asıl ilginç olan 22 Ekim tarihli haftalık raporda 20bin adet nominal değerden toplam 2milyon 730bin tl değerinde varlık gözüküyor. bu rakam ise 19 Ekim Tüpraş kapanış fiyatı olan 136,50 tl birim fiyatı doğruluyor. 30 Ekim tarihli rapordo ise bu miktar 15bin adetti.
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann
Yer İmleri