Sayfa 538/930 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    sayın kalvin dünkü kapanışla birlikte 50günlük 200günlüğü aşağıdan yukarıya kesti kesecek sanki, ne dersin? ben pek anlamam ama "golden cross" çalışır mı?

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    kısa vade düşüş trendi yatay çizgisi 82 hareketiyle bugün itibari ile kırıldı.82 ve 85 bandları geçildiği taktirde kısa vade üst ana çizgisi 92 bandını göstermekte oraya çıkış yapabilir.

El atip tuprasi da kuruttular. Bu portfoy yonetimini cok seviyorummmm.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    imza yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku

Eyyyy yönetim tüpraşı satabilirsiniz tamamdır göreviniz gerçekleşti zarar ettik verebilirsiniz artık.
    Tam size göre yatırım oldu aslında iddaa yapsalar daha iyi 235 m. portföyü tek maça 1.0 çifte diğer kuponada direk 2 oynasınlar herhangi bir derbiye tek maç al sana kazanç kesin.Böyle değilmiydi bunların yatırım stratejisi !

4.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku

Eyyyy yönetim tüpraşı satabilirsiniz tamamdır göreviniz gerçekleşti zarar ettik verebilirsiniz artık.
    Tam size göre yatırım oldu aslında iddaa yapsalar daha iyi 235 m. portföyü tek maça 1.0 çifte diğer kuponada direk 2 oynasınlar herhangi bir derbiye tek maç al sana kazanç kesin.Böyle değilmiydi bunların yatırım stratejisi !

5.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    pazartesi haftalık raporda göremedim ben tüpraşı. muhtemelen bist30 kısa pozisyonla birlikte kapattılar o defteri? [emoji848][emoji848]

"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    pazartesi haftalık raporda göremedim ben tüpraşı. muhtemelen bist30 kısa pozisyonla birlikte kapattılar o defteri? [emoji848][emoji848]

Ptesi olan raporda var Sn. Nostromo.
    3000 adet daha duruyor, 12k adedini zararina sattilar.

imza yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku
    Ptesi olan raporda var Sn. Nostromo.
    3000 adet daha duruyor, 12k adedini zararina sattilar.

evet kimya, petrol, kauçuk ve plastik ürünleri başlığı altında 3000 adet gözüküyor ama geçen haftaki raporda ihraççı kısmında Tüpraş bilgisi de vardı. ben o bölümü boş görünce pek dikkat etmemişim. ama asıl ilginç olan 22 Ekim tarihli haftalık raporda 20bin adet nominal değerden toplam 2milyon 730bin tl değerinde varlık gözüküyor. bu rakam ise 19 Ekim Tüpraş kapanış fiyatı olan 136,50 tl birim fiyatı doğruluyor. 30 Ekim tarihli rapordo ise bu miktar 15bin adetti.

"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    evet kimya, petrol, kauçuk ve plastik ürünleri başlığı altında 3000 adet gözüküyor ama geçen haftaki raporda ihraççı kısmında Tüpraş bilgisi de vardı. ben o bölümü boş görünce pek dikkat etmemişim. ama asıl ilginç olan 22 Ekim tarihli haftalık raporda 20bin adet nominal değerden toplam 2milyon 730bin tl değerinde varlık gözüküyor. bu rakam ise 19 Ekim Tüpraş kapanış fiyatı olan 136,50 tl birim fiyatı doğruluyor. 30 Ekim tarihli rapordo ise bu miktar 15bin adetti.

Genelde detaylari ayda bir kez veya o urun ilk kez rapora girince veriyorlar.

imza yok.

Sayfa 538/930 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •