Sayfa 31/1000 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Hazine, gelecek hafta yapılacak üç tahvil ihalesini iptal etti - Hazine ve Maliye Bakanlığı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Bilindiği üzere, 2018 yılı Hazine Finansman Programında yurt dışı piyasalardan 6,5 milyar ABD Doları tutarında borçlanma yapılması öngörülmüş olup 7 Kasım 2018 tarihinde tamamlanan 1,5 milyar Avro tutarındaki tahvil ihracı ile birlikte toplam 7,7 milyar ABD Doları tutarında dış borçlanma gerçekleştirilmiştir.

Bununla birlikte, 2019-2021 Yeni Ekonomi Programında 2018 yılı için alınan tasarruf tedbirleri sayesinde Hazine Finansman ihtiyacı azaltılmıştır.

Bu çerçevede, 2018 yılı net borçlanma limiti de dikkate alınarak yurt içi piyasada yapılan iç borçlanma tutarının azaltılması ve faiz giderlerinin düşürülmesi amacıyla, 31 Ekim 2018 tarihli İç Borçlanma Stratejsinde 12 Kasım 2018 tarihinde ihracı gerçekleştirileceği duyurulan 10 yıl vadeli TÜFE'ye endeksli Devlet tahvili ihalesi ile 13 Kasım 2018 tarihinde ihracı gerçekleştirileceği duyurulan 7 yıl vadeli değişken faizli Devlet tahvili ve 10 yıl vadeli sabit kuponlu Devlet tahvili ihalelerinin yapılmamasına karar verildi.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Şu an 5,49..

Bankacının yalanı , ertesi güne kadar..
    Sn hocam bankacıların temel vazifesi bankaya kar yazdırmaktır , bilmem anlatabildim mi 🙂

3.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Sn hocam bankacıların temel vazifesi bankaya kar yazdırmaktır , bilmem anlatabildim mi 🙂
    Evet, ama yalan dolan la değil.
    Eğer yalana dolana prim verirsek, Gençlerin yarısı Şili' de fındık kırar..

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yok grip aşısı öyle değil eczacı ben vurayım dedi. sen vurabiliyorsan bende vururum dedim aldım eve getirdim evde ben kendimnm yaptım.
    Vallahi bravo, MacGyver gibisiniz!

5.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    5.66 ya doğru demek istediniz sanırım ?
    Allah yazdırdı Vardır bir bildiği.

6. Şu kansere pardon OBO ya bir çare var mı ?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yok grip aşısı öyle değil eczacı ben vurayım dedi. sen vurabiliyorsan bende vururum dedim aldım eve getirdim evde ben kendimnm yaptım.
    Yakıştıramadım başkan malesef tam bir çomarlık örneği olmuş. Hepsi bir yana eczacılar bir anafilaksi durumunda hem ne yapacağının eğitimini almıştır hemde eczanede anında müdahele edebilecekleri kit var. Bir dahakine basit bir aşı diyip geçmeden evvel kendi iyiliğin için anafilaktik şoka girip kısa sürede mefta olma riskinide gözönünde bulundur başkanım.
    Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Eczacıların enjeksiyon yapma yetkisi var mı? Bırakın aşıyı, eczacının kulak delmesi bile yasak diye biliyorum. O yüzden grip aşısı için de doktora gerek vardır. Size o aşıyı yapan eczacının da etik davranmadığı için şikayet edilmesi gerek aslında.
    Ben hep eczacıda oluyorum hepsi yapıyor iğne yapmıyorlar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 31/1000 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •