Artik ecyap yok oraya kaciramaz para;) borcuda azalttilar bundan sonrasi guzel olacaktir bence. Piyasa bunu fiyatlar mutlaka.. beklemekten baska yapacak bisey yok dedigin gibi
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.000 lot için 9.000 tl yatıracaksanız 450 lot satrsınız bedelliye katılırsınız.. elinizde 9.550 lot olur.. ha kel ali ha ali kel... şimdi bu yönetim kurulu kararı, spk ya müracaat hafta içi gelir. spk onayı filan derken o aralıkda ne olursa olur.. yüzde 900 bedelli bedelsiz gibi birşey de şirket hep zarar açıkladığı için etki yapmadı... umarım düzelir...![]()
bu hisseden bı yol olmuyacak anlasılan gecmıs olsun herkeze.. bu eczacıdan hayır gelmez adama zaten serefsz orusbu cocukları.
Mal toplu olmalı ki alış girdiğinde alamıyorsun, pasife lütfen veriyor. Demek ki piyasada fazla mal yok. Spek yüksek bedelli haberini hisseye baskı kurma yoluyla iç etti. Ne zaman hareket edeceği ise speğin keyfiyetinde artık. Bir kaç defa yukarı çıkarmak istediğinde şirket hisse satıp speğin oyununu bozmuştu. Ama yine de bu haberde spek baskı kurmamalıydı. Küfredilecekse şirket yönetiminin yanında speğe de etmek icap eder.
daha yolun başında yalnız.. spk ya bir müracaat etsinler, sonra spk kabul etsin, o zaman belli olur.. göreceği dip 19,10 da ki GAP dır.. bir de 50-58 liralardan bedelli açıklasa idi ne olurdu.. iyi tarafından bakmalı... bu fiyatlardan üzmez.. yukarıdan alanlar için ise inşaallah yinede bölünmüş hali 5 ila 10 lirası olur...![]()
Bedelliye isteyen katılır istemeyen katılmaz katılmayan rüçhan ları 15 gün içinde sata bilir. Kullanılmayan rüçhan lar patrona kalır.
Yer İmleri