Benim hepsi döviz ve altın 'daydı . Ben kaybettim ama çocukların yatirim hesabı vardı onlar zarar görmedi en azından . Ben 89 dan çekmiştim. Simdi aynı paraya iki katı taksit istiyorlar diye teselli olmaya çalışıyorum.
Benim hepsi döviz ve altın 'daydı . Ben kaybettim ama çocukların yatirim hesabı vardı onlar zarar görmedi en azından . Ben 89 dan çekmiştim. Simdi aynı paraya iki katı taksit istiyorlar diye teselli olmaya çalışıyorum.
iradesi sağlam olanlar bekler, her düşüş artıştan panikleyen kaybeder
Tedbir olarak; salgın dönemlerinde mümkün olabildiğince toplu taşıma araçlarını kullanmamak, sadece kendinizin kullandığı bardak dışında başka bardaklarla çay, kahve, su vb içmemek, dışarıda ikram edilen çay vb içecekleri nazik bir dille geri çevirebilmek. Zaman zaman kaya tuzu çözdürülmüş su ile gargara yapmak ve burun, genizlerinize çekerek yıkamak.![]()
Her yıl en az üç kez ağır hasta olurdum. Grip aşısı olurdum her yıl. Sonra fitness yaptım 8-9 yıl. O gün bugünki bırakalı da bi 10 yıl oldu belki iki yılda bir o da öğretmen hastalığı olan faranjit. Genelde de ilk dönem başı. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor spor.
analiz isteyene analiz de yapalım:
2013'te başlayan trende göre üst limit dolar/tl 5.10 iken yukarı doğru kırıldı. şu anda dolar/tl bu trendin üst limitine çok yakın. sanıyorum o trendin üst limiti şu anda alt limit olmuş durumda.
bu varsayım doğru ise, dolar/tl'nin bugünkü beklenen değerini 6.11, üst limitini 6.72 olarak hesaplıyorum.
yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri