Sayfa 37/1000 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Her yıl en az üç kez ağır hasta olurdum. Grip aşısı olurdum her yıl. Sonra fitness yaptım 8-9 yıl. O gün bugünki bırakalı da bi 10 yıl oldu belki iki yılda bir o da öğretmen hastalığı olan faranjit. Genelde de ilk dönem başı. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor spor.
    Eskiden beri limona çok düşkünüm ,13-14 yaşlarında limonu portakal gibi yemeye başladım epey sürdü bu huy daha sonraları mandalina,nar,portakal tüketimim çok yükseldi ve şu an 46 yaşındayım hiç grip olmadım- evet hiç- ,hanım aile hekimi halime şaşırıyor...

2.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    bir varmış, bir yokmuş,

iki kafadar, panikleyip dolar satanların dolarlarını ucuza topluyormuş...

bunu gören bankalar, vardır bunların bir bildiği deyip aynı trene atlıyormuş...

milleti yine terste bırakan dolar, başını alıp gitmek üzereymiş...

onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine...
     Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Anlaşılamayacak kadar çok derin bir analiz olmuş. Biraz açsanız da anlayabilsek.
    Sn. Mdemir

Masalın bitişini gökten 3 elma düşmüş ritüeli ile yapmamışsın, bence Elma kardeşimiz ona bozulmuştur.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Sn. Mdemir

Masalın bitişini gökten 3 elma düşmüş ritüeli ile yapmamışsın, bence Elma kardeşimiz ona bozulmuştur.
    gökten üç elma düştü... biri bu masalı uyduranın başına, biri yazanın başına, biri de okuyanın başına...
    yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Tedbir olarak; salgın dönemlerinde mümkün olabildiğince toplu taşıma araçlarını kullanmamak, sadece kendinizin kullandığı bardak dışında başka bardaklarla çay, kahve, su vb içmemek, dışarıda ikram edilen çay vb içecekleri nazik bir dille geri çevirebilmek. Zaman zaman kaya tuzu çözdürülmüş su ile gargara yapmak ve burun, genizlerinize çekerek yıkamak.
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Her yıl en az üç kez ağır hasta olurdum. Grip aşısı olurdum her yıl. Sonra fitness yaptım 8-9 yıl. O gün bugünki bırakalı da bi 10 yıl oldu belki iki yılda bir o da öğretmen hastalığı olan faranjit. Genelde de ilk dönem başı. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor spor.
     Alıntı Originally Posted by tunguska Yazıyı Oku
    Eskiden beri limona çok düşkünüm ,13-14 yaşlarında limonu portakal gibi yemeye başladım epey sürdü bu huy daha sonraları mandalina,nar,portakal tüketimim çok yükseldi ve şu an 46 yaşındayım hiç grip olmadım- evet hiç- ,hanım aile hekimi halime şaşırıyor...
    3 forumdaş da grip ve soğuk algınlığı konusunda çok değerli bilgiler vermişler, ben de naçizane bir ekleme bulunacağım.

Kışın evlerin ısısını maximum 21-22 derecede tutmak (yatak odası 19-20 derece) da bu konuda yardımcı olacaktır. Maalesef bizler evlerimizi hamam gibi yaptığımızda bilmeden mikroplar ve virüsler için ideal bir ortam yaratmış oluyoruz. Bazı uzmanlar bunun tersini söyleseler de biz kendi evimizde bu değişikliği yaptıktan sonra ev ahalisi arasında grip ve soğuk algınlığı vakaları geçmişle kıyaslanmayacak kadar azaldı.

(Not: ev serin tutulurken kalın giyinmek önemli. Evde iç çamaşırlarıyla dolaşmayı sevenler önerime kulak asmasın yani)
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

5.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    bir varmış, bir yokmuş,

iki kafadar, panikleyip dolar satanların dolarlarını ucuza topluyormuş...

bunu gören bankalar, vardır bunların bir bildiği deyip aynı trene atlıyormuş...

milleti yine terste bırakan dolar, başını alıp gitmek üzereymiş...

onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine...
    Acaba bu saldırı hangi başkentte planlanıyor,hep oyun bunlar dış güçlerin işi,soğan lobisi bile yeniden geri dönmek üzereymiş zaten..

6. dünya ülkelerinin 2018 ilk çeyreğinde 1.3 trilyon dolar artı değer yaratmak için
    8 trilyon dolar borca ihtiyaç duyması sonun çok ta iyi olmayacağını söylüyor

http://www.dollarcollapse.com/oil-ge...llover-parade/

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Alerjik rinit var ise

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    O konuda bir tıp doktorunun katkılarını bekleriz.

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Benim hepsi döviz ve altın 'daydı . Ben kaybettim ama çocukların yatirim hesabı vardı onlar zarar görmedi en azından . Ben 89 dan çekmiştim. Simdi aynı paraya iki katı taksit istiyorlar diye teselli olmaya çalışıyorum.
    89 dan kullandiysaniz benden epey bir süre önce.
    Paranizin dovizde olupta böyle bir fırsatı kaçırmış olmanıza uzuluyorsunuz.
    Ama bilemezdinizki böyle ani bir yükseliş tezgahlandigini.

Bende diyorum bazen evi almasaydım param dovizde olsaydı para 2 ye katlayacakti.
    Ama ya döviz 7,20 ye çıkmasaydı.
    Bekleseydim evdende olacaktım faizdende girecekti.

Boşver sende bende (oturmak amaçlı) iyi yaptığımıza inanıyorum.
    2 nci bir ev için böyle bir harcama yapsaydık o zaman hata yapmış olurduk.

Sayfa 37/1000 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •