Originally Posted by
mahoney
kagıtdan insanları uzak tutmak için her türlü pislik yapılıyor ..her ödedigi taksit cebinden gidiyor ...faliyete geçerse belki yırtar .ama cebden para koymadan faliyete geçemez faliyete geçe bilse oda istiyor ama çıkış yolu yok nerde birleşme dışında b palnını vardı c planı ben söylüyorum size plan ne olmalı 95 paya ulaşmak istiyorsan kagıtı 15 tl götürürsen belki ama herkes satar mı onu bilmem .yüzde 50 payınız var capital ile yurt dışı kaynaklı cukkaladınız lotları geriye kalan ky ve diger kısmına dagıtılmış vertu işlemlerin hepsi özel emir ile oldu planlı programlı birleşme tezgahı tutmadı ..bu saatden sonra planınız yok her ödedin borç cebinden gidiyor onuda geç bilir kişitayin edilecek tek tek sayılıp ölçülecek .ben bugüne kadar ne dedimde çıkmadı birleşme olmaz dedim olmadı 91 mevzuata uymaz dedim olmadı ceza yiyeceksiniz diye bir yıl önce yazdım siz hala pür neşe birleşme olacak diye beklediniz.neden moralleriniz düşmüşdü .hani dalaga geçiyordunuz 9 şubatda keyfiniz yerinde idi .ama son kurulda moraller sıfırdı ..biz bu tahtayı çizmek yerine her gün az az alım yapıyoruz .ytd
Yer İmleri