Sayfa 39/1000 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Saray halı ve Saray çiftliği konfordato ilanına başvurmuş.

2. Saray hali konkordato ilanina bas vurmus galiba?
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Diyelim ki, ev almadiniz dolar aldiniz ve dolari da 6, 80'den sattiniz. Simdi ev ariyorsunuz...Buyuk ihtimal daha ust segmentte ev ariyacaktiniz. Faizler malum.

Bence pisman olacak birsey yok. 2019'un ilk 6 ayinda ev fiyatlari % 20-30 arasinda artar.

Ev alimini bence hep uzun vadeli dusunmek gerek. Sartlar uygun oldugunda hemen alican abi. Yoksa fiyatlar artar arkasindan bakar kalirsin. 5 sene sonra sartlar yine uygun olur, aradaki farki odeyip, daha ust segmentte bir evle takas edersin.
    6 aylık sürede ev fiyatlarının dediğiniz oranda artmasının enflasyonu nerelere taşıyabileceğini düşündünüz mü hiç ? Dolayısıyla faizleri. Enflasyon sepetinde konut sektörünün ağırlığı yüzde 15.

4.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Saray hali konkordato ilanina bas vurmus galiba?
    Konkordato yapmayan şirket listesi daha kısa olacak herhal.....

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Ev almanız bir bakıma iyi olmuş.
    Bahsettiğiniz türde insanları iyi bilirim.
    7 bin liralık telefon kullanırlar, parasız kalınca da sizin birikimlerinize musallat olurlar. Verseniz bir dert, vermeseniz bir dert.
    Sizin paranızı ezmeden rahat edemezler, size de rahat vermezler.

Akrabanız kesin öyledir demeyeyim ama insanların azımsanmayacak bir kısmı öyle.
    Bunlar tekil insan davranışları bir de büyükler var sistem var . Adamlar trilyonları borçlanip paraları yurtdışına yahut tanıdıkların üzerine attı. Şimdi de biz ödeyemiyoruz deyip borcu devletin üzerine atacaklar ordan da ayni gemideyiz diye bizim üstümüze kalacak . Onların torunlarının torunlarına yetecek parası bizim de torunlarimizin torunlarına yetecek borcumuz olacak . ( Tabiki genelleme yapılmaz, şu piyasada harbiden işi çeviremeyen vardır ama ben kendi adıma çoğunluğun böyle olduğunu düşünüyorum.) YTD

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    6 aylık sürede ev fiyatlarının dediğiniz oranda artmasının enflasyonu nerelere taşıyabileceğini düşündünüz mü hiç ? Dolayısıyla faizleri. Enflasyon sepetinde konut sektörünün ağırlığı yüzde 15.
    Konut piyasası enflasyonu 6 ay , 1 yıl geriden takip eder . Önümüzdeki 1 yılda geçtiğimiz 6 ayı fiyatlayacak . YTD

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Konut piyasası enflasyonu 6 ay , 1 yıl geriden takip eder . Önümüzdeki 1 yılda geçtiğimiz 6 ayı fiyatlayacak . YTD
    Katılmıyorum. Zira bizde konut fiyatları 2 yıl önden gidiyor. 3 e yapıyorlar 9 fiyat koyuyorlar krizde 6 ya 7 ye indiriyorlar. Şu anda ev fiyatları mayıs hazirana goredusuk 1 yıl kadarda buralarda gezer.

8. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Ruhu şad olsun.

Sayfa 39/1000 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •