Sayfa 817/1032 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: HALK Cafe - I

  1. #6529
     Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Bu haberler kasıtlı olarak yaptırılabilir mi? Kim ne amaçla böyle birşey ister? Haltbank yüzünden Erol Mütercimlere döndük anasını satayım...
    Kasitli olarak yapilmaktan ziyade insanlar dogruyu tahmin etmeye calisiyor da olabilir.

  2. CALM*said:Bugün*15:13

    Bu Haberi uyduran Cansu Çamlıbelin haberlerini ıyı bilirim. Yaygaracı bir çömez..Yazılarını yanyana koysanız neyin peşinde olduğu çok net anlaşılır..Herzaman saçma sapan bir kaynağa dayandırarak ( bu haberinin kaynağı da Washington kulisleri ) yalan yanlış haberler yapıp ortalığı bulandırmaya çalışan basit bir karakter. Dikkate alınacak bir tip değil.Yazı Cuma sabahı yayımlandı ve piyasa da dikkate almadı..

    *****

    CALM*said:Bugün*15:30

    Buyrun aşağıda da Bu Cansu Çamlıbelin 29 Eylüldeki yazısından bir kesit..Kadının verdiği kaynağa dikkat edin lütfen. Kendı sığ tespitlerini sürekli bir kaynağa dayandırarak yazdığı çok net. Bunun kaynaklı haberlerine dayanarak bir tahmin yürütmeye çalışan yanar..Bunlardan onlarca bulabilirsiniz..Herzaman spekülasyon pesinde koşan basit bir profil..


    " ...Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çevresinden edindiğim izlenim,*Washington yönetiminin kamuoyu üzerinden ültimatom havasında açıklamalar yapmaya devam ettiği bir ortamda Brunson’ın 12 Ekim’deki duruşmada serbest kalmasının zor olduğu.*Hatta iktidar çevrelerindePastör Brunson’ın yeniden cezaevine gönderilmesi gibi radikal yaklaşımları savunanlar olduğu*kulağıma gelenler*arasında...."

    Teşekkürler CALM

  3. #6531
    Ankara önümüzdeki iki hafta içinde şapkadan tavşan çıkartmayı başaramazsa yeni yaptırımlar kapıda.
    O yazinin altinda bu da var. Tavsani cikardilar yani. Mantigini kullananlarin beklentisi cikmayacagi seklindeydi zaten.

    Dogru olan piyasanin bu hafta bunlari dikkate almadigi. Berbat bilancoyu bile dikkate almadigi. Hatirlarsaniz "aksama bilancomuz dusecek herhalde, iyi gelecek" yazmistim. Iyi gelmedi. Demek baska beklentiye oynaniyor.

    Ayrica Reza Canikligil "Halkbank'a Ceza Yok, Halkbank'a dava yok" deyip duruyordu HA davasi baslamadan ve devam ederken. Bunu hatirliyorum ben. Yani onun gorusu ne kadar otoritedir bu konuda.

  4. Tek gerçek geçen hafta kağıdın çok iyi direndiği... Yarınki görüşmeden sonra herşey olabilir. CB halkbank ile ilgili pozitif gelismeler var dediğinde piyasa çok büyük tepki vermedi zaten bekliyordu. Trump ın ağzından halkbank meselesini konuştuk çözüm üreteceğiz lafı duyulsa sizce ne olur?

  5. #6533
    Bu hafta iyi olacak gibi Drexty. Durusu oyle gosteriyor. Umarim yeni birseyler yumurtlanmaz.

  6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu hafta iyi olacak gibi Drexty. Durusu oyle gosteriyor. Umarim yeni birseyler yumurtlanmaz.
    İnşallah kardeşim, tez zamanda kurtulmak dileğiyle tüm hissedaşlara sabır dilerim

  7. endeksi gecen hafta baya ezdiler; sanirim bu hafta endekste ve bankalarda tekrar bir tepki sureci olabilir; thy den cikan ve gecen yil sanayi hisseleriyle 120bini gosteren yapanci bu sanayilerden cikip bankalara yonelebilir tabiki ihtiyatli bir yonelme olur...tejrar bir 95bin denemesi yapilabilir...

    bu arada ata ya selam; vatantaşa küs
    Son düzenleme : illim; 10-11-2018 saat: 18:40.
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

  8. #6536
     Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Tek gerçek geçen hafta kağıdın çok iyi direndiği... Yarınki görüşmeden sonra herşey olabilir. CB halkbank ile ilgili pozitif gelismeler var dediğinde piyasa çok büyük tepki vermedi zaten bekliyordu. Trump ın ağzından halkbank meselesini konuştuk çözüm üreteceğiz lafı duyulsa sizce ne olur?
    https://www.haberturk.com/son-dakika...iklama-2215105

    Cumhurbaşkanı Erdoğan:
    "Sayın Trump'la kısa süre önce telefon görüşmesi yaptık. Fransa'da fırsat bulabilirsek görüşürüz dedik. Paris'e gidince arkadaşlarımız karşılıklı görüşecekler, bir fırsat tesis etmeye çalışacağız ve bu fırsat çerçevesinde ikili bir görüşmeyi yapacağız."
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Programlanmış bir Trump-Erdoğan görüşmesi yok.Bir görüşme olursa da muhtemelen ayaküstü, kısa süreli olacak,fazla bir beklentiye girmemek lazım.

Sayfa 817/1032 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •