Sayfa 343/445 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    kardeşim kozal ve kozaa yada bakarmısın...

cuma günü sanki petkimi kaçırdık gibi merily acayıp mal kapattı petkimden
    kozalaklardan kozal çok iyi göründüğü için ona her açıdan baktım haftalık günlük dolar ....

kozal 3 grafiktede güzel görünüyor sadece dolar grafikte kısada stop olsada görüntü bozulmamış kozal 45-44,50 üstünde sorun yok

KOZAL HAFTALIK
    [IMG][/IMG]

kozal günlük tl

[IMG][/IMG]

kozal usd grafik

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2. KOZAA İSE saatlikte güzel duruyor

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    KOZAA İSE saatlikte güzel duruyor

[IMG][/IMG]
    eline sağlık kardeşim...petkim için ne dersin ,elimde şu an yok ama cuma güzel harketler yaptı sonradan

4.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    eline sağlık kardeşim...petkim için ne dersin ,elimde şu an yok ama cuma güzel harketler yaptı sonradan
    petkm hem saatlikte hem günlükte bolingerin dibine değmişti oradan bir tepki verdi şimdi 5,07 direnç oldu destekti biliyorsun 5,07 aşarsa bolinger orta bandı 5,29 lara kadar tepki devam edebilir 5,29- 5,31 direncini aşmayı başarırsa hedef 5,62 olur ama önce 5,07 aşabilecekmi ona bakmalı

5. Bankalar arasında ise
    vakbn 0,34,
    İsctr 0,40
    Ykbnk 0,37 defter değerleri ile vede kâr oranları ile cazipligini koruyor bana göre. Tabi BIST 30 hisseleri olması da yabancı larin hisse tercihinde ön planda tutulur genelde.

Garanti ve Akbank in 0,69 - 0,75 pd/dd arasında değer görmesi ne bakılırsa oldukça cazip bence.
    Şu kriz ortamında kâr rakamları bile göz dolduruyor bu şirketlerin.

Diğer şirketlere bakılırsa bazıları kâr düşüklüğü, bazıları ise zarar yapmaya başladığı ortamda güzel bir performans derim.

Piyasa gerçekten ortam olarak zor bir ortamda. Şu ortamda kazanmak daha zor. İnşallah yakında piyasa normale döner.
    Şahsi düşüncem dir

6. ben borsaya bu dönemde endeks bazlı değil hisse bazlı bakıyorum....konjüktür gereği...

bir tarafta batışa doğru giden şirketler bir tarafta uçuşa doğru giden şirketler ...

siyahla beyaz kadar açık ve netler doğru tarafta yer almalı ...

batışa doğru giden şirketlerin 1-2 tavan çekmeleri sizi yanıltmasın ...

birden tahtalarıda kapanabilir o tavanlar acı bir anı olarakta kalabilir derim naçizane

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    ben borsaya bu dönemde endeks bazlı değil hisse bazlı bakıyorum....konjüktür gereği...

bir tarafta batışa doğru giden şirketler bir tarafta uçuşa doğru giden şirketler ...

siyahla beyaz kadar açık ve netler doğru tarafta yer almalı ...

batışa doğru giden şirketlerin 1-2 tavan çekmeleri sizi yanıltmasın ...

birden tahtalarıda kapanabilir o tavanlar acı bir anı olarakta kalabilir derim naçizane

kardeşim,yarın gsd holdingle ilgili temel bir çalışma yapayım senin için

8.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    evet beyler son analizim; Kasım sonuna kadar endeks EN İYİ İHTİMAL ikili dip 88 - 87 -86 bin civarı bir yerler görülecek
    Arkadaşlar, endeksle ilgili böyle bir öngörüde bulundum fakat enterasan bir durum var ortada; endeks de ikili dip hatta yeni bir dip bekleyen bir çok teknikçi var, böyle bir durumda beklenen olurmu? Diğer yandan bankacılık endeks grafiği inatla yukarıyı hedef almış durumda, özellikle Garan grafiği ikili veya yeni bir dip için hiçde uygun durmuyor bırakın beni 8.60 9.40 a gideyim diyor, yani bankacılık endeksi ile Bıst 100 endeksi arasında uyumsuzluk var, kararsız kaldım çözemedim doğrusu.

Sayfa 343/445 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •