Sayfa 820/1032 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Ben optimist düşünmek istiyorum, kaşıkçı konuşulduysa halkbankta konuşulmuştur. Beyaz saray halkbank konuşuldu diyecek değil. Bizimkilerin en büyuk mevzusu ekonomi, yerel seçimler yaklaşıyor. Halkbank işi çözülürse dolar 5 altı endex 100 bin üstü. CB asılacaktır...

2. anlasilan o ki halkb konusu konusulmaya devam edecek ve belirsizlik bir sure daha devam edecek gibi...daha öncede dusuncemi dile getirmistim adamlar önceki ambargo kurallarini ihlal ettigini ilan ettikleri bir bankayi yeni bir ambargo sureci baslarken öyle kolay kolay affetmeyecekler gibi...Turkiye ve abd hem suriye hemde irana dair bölgedeki pazarlik surecini surdururken halkb konusunu biraz daha zorlu hale getirebilmek ve trumpun yani abdnin pazarlik gucunu arttirabilmek icin bir dava daha gundeme geldi; ozellikle davanin trumpa da dava acilan mahkemede gundeme gelmesi manidar; tamamen uydurmasyon olarak komplocu bir yorum yapacak olursan belkide syn erdoganin konuyla ilgili trumpa bakiniz papaz olayi cozuldu sizde atilla yada halkb olayini cozun gibi bir istekte bulunmasi olasiligina karşi; trump tamam ben cozeyim ama abd yargisi elimi kolumu bagliyor gibi bir bahaneye meydan verecek nitelikte zamansalligi manidar bir dava ortaya cikti/cikartildi gibi...bu izlenimler bu konunun daha konusulacagi izlenimini yani belirsizligin surecegi izlenimini bende olusturdu...özellikle yabanci oraninin hala kayda deger bir artisa yonelmemesi konunun belirsizligini güclü kiliyor gibi...halkb supekulatif olmaya devam edecek gibi...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Bakalim piyasa ne diyecek. Onlar da biliyordu burda birsey cikmayacagini.

Yanliz bir dava daha duserse.. ilk once 5'lerde aliriz solugu. Sonra da zaten uzun bir zaman yuzune bakan olmaz. Berbat bilancolari dusmeye basladi. Ileride o daha da berbatlasacak. Hala bilancolarda bir karsilk ayirilmiyor OFAC'a.

Kafe'den aintidir. Koc'un Ata icin hazirladigi: https://youtu.be/vkaAEkPDqHs

5. Evet bankanin icinden de surecin CEZA GELMEDEN sonlandigina dair bilgi aldim.. Daire baskani seviyesi diyelim daha kopurtmeyelim ) birkac gune veya haftaya tam aciklanir zaten Berat bey de benzer demecler veriyordu... YT degildir tam tersi Halk adami kanser eder bulasmayin..
    Son düzenleme : Ayraniyokicmeye; 11-11-2018 saat: 15:45.

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Evet bankanin icinden de surecin CEZA GELMEDEN sonlandigina dair bilgi aldim.. Daire baskani seviyesi diyelim daha kopurtmeyelim ) birkac gune veya haftaya tam aciklanir zaten... TY degildir tam tersi Halk adami kanser eder bulasmayin..
    Komik adamsın...

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hiç boş yazısı yok eğer kafa bulmuyorsa doğrudur

Abi o yazilari silin. Yonetici ceza vermesin bize.

Sayfa 820/1032 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •