Sayfa 44/1000 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Tospa hocam bu dalga sayimlarini az biraz yorumlasaniz ne diyor acaba malum teknik bilgimiz yok.
    Abi benim de elliot bilgim yok Elliotçular ne diyor, benim grafiklerle uyuşuyor mu diye bakıyorum onlara.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bigmastır, sen 15 gün sonra altın ne olur ondan haber ver, boşver doları ben sünnetlikleri hazırladım.!!
    Koyunun olduğu yerde keçiye Abdurrahman çelebi denmez...

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi benim de elliot bilgim yok Elliotçular ne diyor, benim grafiklerle uyuşuyor mu diye bakıyorum onlara.
    Ha bende anlamam bu işten ama..

Sebep şu bu, doların global piyasalarda yükselmesi zaten sıkılaşma demektir..dolayısıyla dolar değerlenecekse(ki trend devam ediyor) sayımların aşağı doğru değil, yukarıya doğru olması lazım gelir..

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Diyelim ki, ev almadiniz dolar aldiniz ve dolari da 6, 80'den sattiniz. Simdi ev ariyorsunuz...Buyuk ihtimal daha ust segmentte ev ariyacaktiniz. Faizler malum.

Bence pisman olacak birsey yok. 2019'un ilk 6 ayinda ev fiyatlari % 20-30 arasinda artar.

Ev alimini bence hep uzun vadeli dusunmek gerek. Sartlar uygun oldugunda hemen alican abi. Yoksa fiyatlar artar arkasindan bakar kalirsin. 5 sene sonra sartlar yine uygun olur, aradaki farki odeyip, daha ust segmentte bir evle takas edersin.
    Doğru yaptığıma inandığım için o yorumu yaptım.
    Doların 3,80 lerden 7,20 ye gideceğini bizim gibi insanlar bilemezdi.
    Dolayısıyla dolarda beklemek kumar gibiydi.
    Ama dolar 7,20 yi görünce bazı gerçekler ve yorumlarda 180 derece degisiverdi.
    Işte önemli olan bunlar olup bitmeden ongorebilmek.
    Yoksa sonradan şöyle yapsaydın, söyle olurdu demesi çok kolay.

4. ..............
    Son düzenleme : shorts; 11-11-2018 saat: 23:08.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Benim merak ettiğim seçimlerden sonra İMF gelirse dövizin akıbeti ne olur acaba ? Düşer mi, volatil bir hal mi alır yoksa IMF ile bu hükümetin kimyası uyuşmaz yarıda mı kalır? Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama ben şu olur diye bir senaryo yazıp ne tedbir alacağımı bilemiyorum. Özellikle bu forum sakinlerinin geleceğe hazırlandıklarını düşündüğüm için fikirlerinizi merak ediyorum .
    IMF ile anlaşmaya gidilirse dolar düşer gibi bazı açıklamalar oluyor..geçen Atilla Yeşilada da benzer bir açıklamayla IMF gelirse dolar 5 TL nin altına gider demiş..kendi düşüncem olarak şöyle bir cevap vermiştim arkadaşın ilgili yazısına;

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Tabi tabii IMF ile anlaşma yapılırsa dolar 3 TL'ye iner..Allah aşkına bu adamın her dediğine inanmayın lütfen..IMF'de bizdeki salaklar gibi cari açık sürdürüldüğü müddetçe sorun yok der, değil mi..

Ha doların artışı ileride(normal büyüme durumunda) cari açığı sorun olmayacak belli bir seviyeye çeker, o başka..
    Yada mesela IMF şöyle der mi; ben size para/kredi gönderiyorum bundan sonra siz bunlarla cari açığınızı kapatırsınız ..

6. atıla yeşilada hangı yazısında demiş

Alıntı Originally Posted by axo1 Yazıyı Oku
    atıla yeşilada hangı yazısında demiş
    Hangi yazısında dediğini bilmiyorum..aşağıdaki arkadaşın yazısı üzerine o cevabı verdim..

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Atilla Yeşilada imf anlasması olursa dolar 5 in altına iner diyor ..
    İmf imf diye diye sonunda gelecekler bunlar yine [emoji6]

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Hangi yazısında dediğini bilmiyorum..aşağıdaki arkadaşın yazısı üzerine o cevabı verdim..
    Arilla Yeşilada böyle bir şey söylemiştir. Çünkü IMF ile anlaşılırsa dolar tabi ki 5 TL'nin altına iner, onda bir kuşku yok.

2003 yılında IMF programı uygulanırken Türkiye % 10 civarında reel faiz veriyordu. Enflasyon % 24 iken ben Yapı Kredi Bankasından % 36 faizli hazine bonosu aldığımı hatırlıyorum. IMF reel faizi verdirecek dolar da düşecek olay bu kadar basit. Bunu bilmek için uzman falan olmaya gerek ayriyeten.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 44/1000 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •