millette para kalmadı kim neden niçin alsın 2 ayda 2 tane bedelli mi yapılır.patronun evdeki hesabı çarşıya uymadı.
millette para kalmadı kim neden niçin alsın 2 ayda 2 tane bedelli mi yapılır.patronun evdeki hesabı çarşıya uymadı.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Hocam araştırmadan daldık bizde elimizde patladı. Dibin dibi dedik 12'den düşmüş dedik sonra bir baktık ki 12 olduktan sonra şirket bayağı bir operasyon yemiş hemde mali suçlar operasyonu(2008 yılı) 30 milyon lirayı zimmete geçirmekten 31 kişi gözaltına alınmış eski muhasebe müdürü tutuklanmış, bir senede 2 kez bedelli yapmış gözleri yatırımcısının cebinde, arayıp yatırımcı ilişkileri ile görüştüğünüzde hep klişe cevaplar. Bizde kar etmesine kandık ancak bu karda hikaye 42 milyon ilk etapta kar açıklayan şirket neden kısa vadeli borçları kapatacağım diye bedelli yapsın ki ve kardan kurtul borcundan. Bu şirketin iyi niyetine zerre inanmıyorum güvenmiyorum. 12-13 Kasımda bakalım ne dalga dümen dönecek hep beraber izleyeceğiz
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem
Olacak senaryolar
12-13 ünde bu lotlar satılmayacak
şirketin yatırımcıları lotlar satılmadığı için zaten güven kaybeden bu şirketten kurtulma yoluna gidecekler.(tabi her kes değil çoğu kol bacak kesip çıkacak)
daha sonra patron dediğiniz adam mkk ya başvuracak ben bu malı tahtada satacam diyecek(patronun mal sattığı tahtada yatırımcı genelde kaçar)
daha sonra patron malı tahtada satacak(bence)
daha sonra ......
Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..
Hocam bu saydıklarınıza yarın başlasalar birkaç yıl sürer biz o vakte yaşar mıyız Allah bilir. Tahtada kağıt satacak sonra onu toplamaya çalışacak v.s v.s hep olasılıkları konuşuyoruz. Birileri çıksa da şu geride kalan 70 milyon liralık dükkanları satın alsa belki o gazla maliyeti kurtarır kaçarım![]()
OSTIM.BE (Kaydi Pay, Miktar: 44.476.848,852 TL nominal, Aracı: YAT, Kapanış Tarihi : 13/11/2018)
al bir karaktersiz hisse daha. ne biçim yöneticileri var. değişir inşallah
Yer İmleri