Sayfa 355/445 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

Ford Otosan hisseleri Volkswagen söylentileriyle yükseliyor
    Ford Otosan hisseleri, Volkswagen'e ait ticari aracın üretiminin Ford Otosan'a kaydırılabileceği haberlerinin etkisiyle hareketlendi.

Haberler Şirket Ford Otosan hisseleri Volkswagen söylentileriyle yükseliyor
    Ford Otosan hisseleri, Volkswagen'e ait ticari aracın üretiminin Ford Otosan'a kaydırılabileceği haberlerinin etkisiyle hareketlendi.
    Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş E-Bülten A+ A-
    12 Kasım 2018
    Ford Otosan hisseleri Volkswagen'e (VW) ait ticari bir aracın üretiminin Ford Otosan'a kaydırılabileceği haberlerinin etkisiyle yüzde 2.5 civarı primli.

Alman üretici Volkswagen, üretim planları hakkında bilgi sahibi bir kaynağın geçen hafta verdiği bilgiye göre, fabrikalarında elektrikli bir araca yer açmak için T6 Transporter adlı hafif ticari araç modelinin üretimini Ford Otosan'a kaydırmayı değerlendiriyor. Ancak kararın VW yönetim kurulunun yarısını oluşturan Alman sendikalar tarafından onaylanması gerekiyor.

Hürriyet gazetesinde bugün yer alan haberde, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün'ün VW'nin bu planları hakkındaki soruya cevabına yer verildi. Yenigün, "Üzerinde çalışıyoruz. Kesin olan bir şey yok. Aralık ayı ortası veya sonu net olarak belli olacak" dedi. Habere göre Yenigün, hangi modelin üretilip üretilmeyeceğin ilişkin soruya "Dediğim gibi çalışmalar devam ediyor." cevabını verdi.

Ford Otosan etkilisi, konu hakkındaki sorusu üzerine Reuters'ı Ford Motor Company ile Volkswagen arasında yaz aylarında yapılan stratejik ortaklık niyet anlaşması hakkındaki açıklamayı hatırlattı. Anlaşma pekçok alanın yanı sıra ticari araçların ortak geliştirilmesi için ön çalışmalar yapılmasını içeriyor.

Ford Otosan hisseleri yüzde 3.4 primle 58.55 liraya kadar yükseldikten sonra, yüzde 2.5 primle 58 lira civarında işlem görüyor.

TEB Yatırım analisti Akif Daşıran, "Birkaç aydır VW ile Ford arasındaki işbirliğinin ortak ticari araç üretimini de kapsayacağı konuşuluyordu. Ardından böyle bir açıklama, ayrıntılar belli olmamasına rağmen hissenin tepkisine yol açmış gözüküyor" dedi.

Ford Otosan, Ford'un hafif ve ağır ticari araç üretiminde dünya üzerindeki başlıca üretim merkezleri arasında yer alıyor.
    https://www.dunya.com/sirketler/ford...-haberi-432104

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, yerel politik risklerin Türkiye'nin kredi görünümü üzerinde baskı yaratmaya devam edeceği analizinde bulundu. Küresel kredi koşullarının da 2019'da zayıflayacağı belirtildi.

Moody's Investors Service, küresel kredi koşullarının 2019 yılında, 'ekonomik büyümenin yavaşlaması, fonlama maliyetlerinin artması, likidite şartlarının sıkılaşması ve piyasa oynaklığının geri dönmesi'nin etkisiyle 'zayıflayacağı uyarısı' yaptı.

Moody's'in bugün yayınladığı raporda, ticari, siyasi ve jeopolitik risklerin ABD ve Çin arasında gerilim tırmandıkça artacağı, buna ek olarak yavaş büyümenin sonuçlarının küreselleşme ve eşitsizlik tartışmalarını giderek daha fazla siyasi alana sokacağı vurgulandı.

Moody's Makroekonomi Kurulu Başkanı Elena Duggar yaptığı değerlendirmede, "Yavaşlayan ekonomik büyüme 2020'de daha zayıf global kredi şartlarına yol verecek. Sıkılaşan para politikası, kötüleşen ekonomik anlaşmazlıklar ve Çin'in yavaşlayan talebi zayıf büyüme görünümünü yönlendirecek üç önemli faktör olacak" dedi.

Jeopolitik ve yurt içi siyasi gerilimlerin 2019'da global kredi şartları ve kredi kalitesi için risk görünümüne hakim olacağını vurgulayan Moody's, Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliği'nden bir Brexit anlaşması olmadan çekileceğini, ABD ve Çin arasındaki gerilimlerin ticari anlaşmazlıkların ötesine yayılacağını öngördü.

Raporda, yerel politik risklerin Türkiye, İtalya, Brezilya ve Arjantin'in kredi görünümleri üzerinde baskı yaratmaya devam edeceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump’la Paris’te yaptığı görüşmenin detaylarını anlatarak, Washington’ın üç PKK’lı elebaşı için para ödülü koyması konusunda, “Biz bunu, PKK ile PYD’nin ayrı yapılar olduğu iddiasını meşrulaştırmak için ortaya atılmış bir oyun biçiminde telakki ediyoruz. Bu oyuna gelmeyiz†dedi. Trump ile PYD/YPG, FETÖ, Suriye ve Halkbank konularını ele aldıklarını belirten Erdoğan, Fransa dönüşünde uçakta özetle şu açıklamaları yaptı:
    ABD BAŞKANI TRUMP’LA GÖRÜŞME

(Trump görüşmenizdeki Halkbank, PYD-YPG konusu) Halkbank konusu ile ilgili olarak telefon görüşmemizden sonra Sayın Trump, 24 saat içinde Hazine Maliye Bakanı’na talimatı verdi ve Bakan da bizim Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Bey’i aradı. Bu konunun halliyle ilgili olarak neler yapılabileceği konusunu görüştüler. Fakat daha sonra farklı bir gelişme olunca, bunun üzerine arkadaşlar Sayın Pompeo ile görüşmeyi yaptı. Görüşmeyi Dışişleri Bakanımız Mevlüt Bey yaptı. Pompeo da konuyu takip etti. Washington’dan New York’a kaydırılması söz konusuydu. Ben söyleyince Trump, ‘Ben döner dönmez talimatı vereceğim; Hazine ve Maliye Bakanıma bizzat konunun takibi için talimat vereceğim. Ben bu işin bittiğini zannediyorum. Niye bu kadar uzadı?’ dedi.
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/uc...meyiz-41017201

4. günaydın kolay gelsin.....

XU100 60 DK...

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

5. KOZAA 60 DK

ertan abi dün sormuştun 5,85 üstü roket demiştim ....hayırlı olsun

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

6. günaydın herekese bol kazançlar .. emirdağlı ustat halk ve aselsan grafik ve yorum alsak lütfen

7. Halkta 7.07den feci alislar var. Reis görüştük diyor. Yakında bir haber düşer mi? Sayın sadiktan hissedemisiniz hala? Kısa vadeli beklentiniz nedir?

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    KOZAA 60 DK

ertan abi dün sormuştun 5,85 üstü roket demiştim ....hayırlı olsun

[IMG][/IMG]
    trade edeyim derken kaçtı,halk aldım biraz

Sayfa 355/445 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz