bir tavan görmek nasip olmadı bu hissede spek resmen kış uykusuna yattı...
Kağıtta gideceğine dair hiçbir işaret yok ama yine de 1.46 'dan bir miktar daha aldım.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçen yıl spekülatif hisse kategorisinde belirlediğim çok ufak çaplı aldığım hisseler vardı iztarım-yayla-burva-burçelik-adese-mepet-flap-samat-brksn-ekiz-akguv-yunsa-cemas-gerel bu hisselerin grafikleri hemen hemen aynı aynı fabrikasyon malı grafikleri var ve ara ara akıl almaz yükseliyorlar....bunların bilanço ile kar ile zarar ile işleri yok toplu mu değil mi operasyona uygunsa düğmeye basıyorlar....brksn bunlardan bir adım önde temel olarak yeni filiz atıyor yolun çok başındayız ....
Son derece doğru bir yaklaşım. Brksn öyle bir kağıt. 15 lere gittiğinde her gün neredeyse izledim ama bir lot alamamistim. Böyle kağıtları dipten almazsan bir daha alamiyorsun. Çünkü her an dönme ihtimalleri oluyor.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aylardır hisse. net e girmiyordum, bir baktımki bizim topik te maşallah yazanlar var millette baya mal var anlaşılan, bende bayadır bu kağıt nie gitmiyor diyordum, desenize daha çook zamanımız var, ben hiç içinde ky varken giden kağıt görmedim.
Yer İmleri