boşver geçmişi hepsini salladım farz et ne yapacan çözüp te
ekstreyi yapıştırmışız %400 gitmiş ters havada daha nasıl bir çözmene yardımcı olabilirim.
bak geleceği yazıyorum sana gine atıyorum bak.
en son şuanda 0.38 usd + taşıma maliyetli elimde ykbnk var
şuan tahta 0.30 usd de ve en düşük 0.23 ler görüldü .
her altı ayda bir sağolsun bunlardan kazandığım paradan doğan faiz gelirlerini sistem gereği ya ykbnk yeni dip yaptığından yada usdtry yeni tepe yaptığında ilave alacağım. Ve bunun için fiyat alım aralığım 0.01 ila 3.25 tl bazlı ---- 0.01 ila 1usd aralığıda döviz bazlı aralık.
yeni dip kağıtta veya usd de yeni tepe gelmezse ne olur. Para park ta bekler bir şey olmaz.
ben bu şekil işlem yapmamış olsa idim şuan mal gibi 0.60 usd den elinde ykbnk yapışmış belkide dört sene sonra ulaşacağım lot miktarı ile bekliyor olurdum. Ben bu mutluluğu tahta yapıcıya yaşattırmam.
bu arada bugün bir kankim daha bu şekilde yapı toplamaya başlayacağını söyledi.
ohhhh orgazm olmuş gibi sevindim tahta yapıcı adına
ne kadar zarar versem bana kardır pehhh
çok akıllılar ya 0.30 usd den hadi onu geçtim 3 fk dan baskı ile mal alacaklar milletten.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
gundwane hocam laf yetişiyorsun da...senin hamlen nedir ? mevduat harici başka ne planlıyorsun ?
4 tanesi 1 $ olsun....
Alan almayan belli olsun.... bea...!
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Akköklerin koç ile arası iyidir birbirlerini madiklemezler korkmayın o kadar.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
msci dan çıkarılmış.
Yer İmleri