Sayfa 57/1000 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bilmediğim bir alan olduğu için takip ediyorum abi. Ama sadece belirli kalıplar ve fibonacci ile teknik analiz yapmak şaşırtıcı. Teknik analizin bel kemiği doğru çekilen trend çizgileri ve hareketli ortalamalardır. Hiç biri yok. Ne bir hacim bakmak var. Mesela Ekim ayında aylık bazda tarihin en yüksek hacmi geldi. Kasım ayı ile de gözle görülür düşüş var. Heleki ağırlıklı ortalamalar. Yanıltamazsınız çünkü fiyat yani işlem ortalamasını verir.
    mevduatta stopaj indirimi bu ayin sonunda mi yoksa aralikta mi son
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by emirdeniz Yazıyı Oku
    hocam bırak elliotçıları Yurtdışı analistler yurtiçi ekonomistler haziran ayında dolar 4.50 iken 4.20 lere kadar düşüş olacak diyordu. sonuç: ben 4.20 düşecek bu kadar kişi yanılmaz herhalde deyip bekledim 2 hafta sonra dolar 5 tl oldu. 2 ay içinde de 7.20 gördü. ben elimde tl ile kalakaldım.
    İşte hocam tam da bu nedenle ben teknik,grafik falan pek şeetmiyorum.Öenmli olan temel.Ekonomist dergisi 2019 kapağını nasıl yapmış,simsiyah zemin üstüne 2019 yazmış çıkmış)))))))))) Yani 2019 batık,e bu durumda ne olur borsa emlak gümler dolar artar.Gelişmekte olan ülke ekonomileri dayağı yer.Ben bu öngörülere ons artarı da ekledim ,ama onda tam da emin olamıyorum acaip bir baskı var,petrolü şeettiler,ons dipte olsa da pek yükselmesine bir müddet izin vermiyecekler gibi.Hayırlısı artık.Ha grafik işine gelince 5 den 7.20 ye 3 günde gitmiş doların olduğu bir memleketteyiz o yüzden grafikleri fazla da şeetmemek lazım.

3. USD/TL kurunun 4,90'dan sonrası tamamen bizim yarattığımız yeni ve gereksiz risklerin ortaya çıkardığı farktı. (4,90 enflasyon + öngörülemeyenler). Bu risklerin çözülemeyeceği varsayımı üzerine kurulan tahminler kurun daha da yükseleceği beklentisi yaratmıştı. ABD ile ilişkilerin biraz olsun düzelmesiyle risklerde düşüş yaşanınca kur geri geldi. Bana sorarsanız hala yüksek. 5'e kadar gerilemesi gerekir
    Alıntı mahfi hocadan, 7 kasımda yazmış.. aynı fikirde olmadığımı daha önce belirtmiştim.. 5,5 altı köpük ya da köpük olmalı; Bu devirde kim kime usd bazında yıllık %40-50 kazanç verebilir bu paranın bolluğu nerede? 🙂

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    mevduatta stopaj indirimi bu ayin sonunda mi yoksa aralikta mi son
    Kasım olması lazım abi. Eylülde 3 ay süreyle demişlerdi. Yanılmıyorsam.

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Kasım olması lazım abi. Eylülde 3 ay süreyle demişlerdi. Yanılmıyorsam.
    Evet aysonu bitiyor ama uzatılabilir. Şahsi görüşüm

6. Bu arada petrole dikkat; hareket çok sert ama daha da sertleşebilir; İran ı boğmaya gidiyorlarsa şayet 🙂

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Muthis baski var dolar tl de gece bile
    Anormal.bu
    Mb ciddi ciddi fx de vob da oldugu gibi hunharca dolar shortluyor
    Gunduz olan baski ayni devam ediyor.bir el geliyor blok satis yapiyor
    Araştırdım abi forexte bazı merkez bankaları işlem yapıyormuş Ha bizimki yapıyor mu bilmiyorum. Ama yapıyorsa deli işi. Major para birimine karşı global arenada poz almak? Hemde hileli kağıtlarla. Londraya swapları kıs kendin tlden bas Senin senaryo doğruysa bu işin sonu karakolda biter.

8.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Alıntı mahfi hocadan, 7 kasımda yazmış.. aynı fikirde olmadığımı daha önce belirtmiştim.. 5,5 altı köpük ya da köpük olmalı; Bu devirde kim kime usd bazında yıllık %40-50 kazanç verebilir bu paranın bolluğu nerede? ��
    Nasrettin Hoca'nın dediği gibi siz de haklısınız, Mahfi Hoca'da.

Mahfi Hoca'nın söylemek istediği piyasaların gerektirdiği doğrultuda adımlar atılırsa doların denge noktasının 4.0 civarı olduğudur. (bana göre 4.70, sormayın ince hesap )

Sizin haklı olduğunuz nokta, bu hükümet rahat durmayacağı için, yani devamlı bir tarafları oynayıp, piyasalarla didişeceği için Mahfi Hoca'nın rakamına bir % 10 eklenir ve 5.50 TL bulunur ve bunun altı olmaz denir. Üstü ise başımızın kıçımızın oynama şiddetinin, piyasaları tahrik etme (!) derecesine göre değişir.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Sayfa 57/1000 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •