Sayfa 376/445 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. dün yakbnk de gavurun biri 20 milyon lot mal aldı ...

bugün onuda sobelediler bazen oluyor böyle herkes terste kalabilir
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2. petkim ciler dikkat star rafineri üretimini ocak 2019 a cekti
    tam kapasiteli üretim 2 ceyrek

3.  Alıntı Originally Posted by YÖRÜK Yazıyı Oku
    üstad ben fena yakalandım aşağı doğru çakmadan petkim veya ykb ikisinden birinden kurtulmam lazım ama iki nalette birbirinden beter oldu.
    Dostum petkım ıcın neden acele ettınız taaa gecen hafta yazdık emırdağlı kardesımle
    4.3Xlarda yuklu dalacaz dıye haydı oraya kadar bekleyemem dersen 4.70 de dalaydın...
    Neyse dua edelım 94 yaparlarsa tepkıde zararsız kacarsın ınsallah...
    Nakıt varsa bulaşma yenı alım ıcın artık derım

Emirdağlı agam halktan korkan gunlucku göynekcının gözu ıs ve yapıkredı de orada çok yuklenıyorlar...

Sanırsan ısctr de rısk yok

4. ertan abim keyifler nasıl kozalaklar roketsanla ikinci anlaşmayıda bugün imzalamışlar
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

5. emirdaglı.....5,07 petkim dikkat çekmişti orası fırsat verir bu seans yada ..ö seans...

ytd....

ben yazdım...giderse...

6.  Alıntı Originally Posted by ispartakus Yazıyı Oku
    emirdaglı.....5,07 petkim dikkat çekmişti orası fırsat verir bu seans yada ..ö seans...

ytd....

ben yazdım...giderse...
    dün petkm de ve işcide hatta ykbnk de yabancı iyi alım yaptı ama bu MSCI olayı onlarda terse düştü

herşeyi haber alan yabancı MSCI mı haber alamadı ilginç

7. Sadık usta sağolasın , Borsada bana tek umut verici durum Aselsanın güçlü duruşu oluyor, Aselsanın grafiğine göre yükseliş başlamış görünüyor tabiki oda dönüp düşüşe katılmazsa bence sorun yok gibi.

Sayfa 376/445 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •