Teşekkürler. Sevmemekten değil. 1600TL prim kabaca 3.566 a kadar bir koruma sağlıyor. Onun altına inerse anaparadan yeme riski var. Volatilitenin yüksek olacağını düşündüğümden 3.566 altının riskini almak istemedim. Ama azıcık risk almak isteyenler için kötü bir opsiyonda değil. Özellikle önümüzdeki aylarda dolara dönme kararı olanlar ve önümüzdeki 4-5 ay içinde doların tekrar artacağını düşünenler için daha da iyi.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Swap oranı bugün için varmı Odea burgan?
Vakifbank OB duz 13.75 swapli 14.25 onerdi
Bir kaç gün mesaj yazmayınca sizi bayağı merak ettim doğrusuKimi arkadaşlar size bayan, bazı arkadaşlar bey diyor. Ama "Mehtap" adını aldığınıza göre nen sizin bayan olduğunuzu düşünüyorum. Karşı tez olarak fikirlerinizi yazabilirsiniz hatta buraya renk kattığınızı da düşünüyorum. Ama düşencelerinizin altını doldurmanız gerekli. Bir de "Köpekler istedi diye atlar ölmez" sanırım bir romen ata sözü ama buraya yakışmamış. Çünkü sizin düşüncelerinize karşı bir çok arkadaş var. Böyle bir söz insanlarda algı olarak iyi şeyler çağrıştırmaz. Faizlerin düşeceğine inanıyorsanız o zaman enflasyonun da ciddi oranda artacağına inanmanız gerekir. Her zaman söylerim ekonomi emir demir ile yönetilemez. Maliye bakanı iki gün evvel açıklamıştı toplanan vergiler yetersiz diye. Maalesef gönlünüzden geçen ile gerçekler çok farklı. İyi haftalar.
Yer İmleri