Sayfa 56/309 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 441 - 448 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. ya birader dava açmamış olsan seni patronun adamı zannederler
    kottan cıkacak diye bişey uydurdun şimdi kendin inandın
    yok borsa kulislerinde konuşuluyomuş ta yok aralık ayında gidecekmiş de
    kime ne faydası var bu uydurduğun şeylerin
    yaw toplanmıssınız bi dava açmışsınız helal olsun ne denirki..takdir edilir sadece
    ama bu kadar sulandırmanın ne anlamı var
    yok maiile binaya 1 milyar teklif etmeler yok baska seyler
    ya bırakın 1 milyarı Allahını seviyosanız burda kac kişiyiz 0,35 0,36 kuruştaki satışları alacak gücümüz kalmamış
    ya biraz ciddiyet lüffen
    ya sanki boncukla aldınız hisseleri.. düştükçe seviniyosunuz
    babasultan dogru demiş adam param yok derse canını mı alacaksınız
    burda tek çare ya adam tekrardan insafa gelecek çagrı filan yapacak anel elektrik üzerinden ya da faaliyete gecirecek
    yada mahkemede bu binanın yarısını sattırıp ortaklara pay edilecek
    boş hayallere dalmanın bir anlamı yok
    tekrar söylüyorum aslı astarı olmayan seyleri burada olacakmış gibi yazmayın
    kendi ayagımıza sıkıyoruz
    ya da gücünüz varsa karsılayın ürküp satan insanların satıslarını haala 0,35 de satıcı var. buyrun alın

2. Bu ne kargaşa ne !!!!!kottan atılması!!! Bimeks eksi 500 milyon 20 yıldır Anel telekomdan daha az parası olanlar gözaltında bu hisse neden kottan atılacakmış,,,zerzekkiğin gereği yok günah .mahkeme mi açmış bu salak"""""""" mahkeme açan daha dikkatli olur,,,.Patron ne derse o olur.Patron varken bina 6 milyar olsa ne olur!!!!!??hisse gene 30 kuruş olur.patron kar dağıtmaz parayı götürür gene kimse giremez korkar.Elimdeki 5 günde 170 bin aldığım hisseyi satsam alçak gücü yoktur bu kişilerin buralarda yazıp yazıp dururlar.Her yerde vardır bunlardan.Hem mahkeme kazandın Rıdvan param yok dedi ne olacak.bina açık arttırma satılırsa 5 te 1 fiyatına gider.ha senin 10 bin hisse alacak gücün yokken binayı alabilecek gücün varsa onu bilemem;;;;!!

3. Ben bile kottan atılacak denince korktum......Allahtan babasultan içimi ferahlattı.Araştırdım evet daha kötüleri var.....Az kalsın 35 aldıklarımı serbest satış yazacaktım .Artık 30 a mı gider kaça giderse########

4. Bu ruhsuz rıdvan ve saz ekibi 2016 yılından beri çoluğumun çocuğumun rızkını çalmış maaşıma icra gelmiş senneyin kafasını yaşıyon kafanmı güzel bilader 3 yıl olmuş ben benden gitmişim sen neyden bahsediyon açılan davaya bende müdail oluyorum hala rıdvanın iyi niyetinden bahsediyon s..bi kulağımın ardı kaldı onudamı verelim yazılanlar yatıyım amaçlı değildir.değilği

5. Volkir Mahoney gibi yaziyon aynı nik almayı öğrendinmi Maho.[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]

6. Ne kottan atılması arkadaşlar bende kalp var😂 Dün ilk defa bi kağıtta maliyet düşürdüm.yapmayın böyle.daha bizim memsanın tahtası açılacak diye bekliyoruz biz.buna bişey olmaz bence.bu arada 2019 memsanın ve aneltin yılı olacak bence.ytd tabikide.kalın sağlıcakla.aklınıza getirmeyin böyle kötü şeylet

7. [QUOTE=puky;2848960]Ne kottan atılması arkadaşlar bende kalp var😂 Dün ilk defa bi kağıtta maliyet düşürdüm.yapmayın böyle.daha bizim memsanın tahtası açılacak diye bekliyoruz biz.buna bişey olmaz bence.bu arada 2019 memsanın ve aneltin yılı olacak bence.ytd tabikide.kalın sağlıcakla.aklınıza getirmeyin böyle kötü şeyler

8. Yav burda paso seneryo yaziyo.neymis patron hisselerle oynuyormuş kendisi alıp kendisi satıyorsun kardeşim alış yazın gelmezse sen adam değilsin deyin 36 kuruşa yaz alış . bırakın hayal kurmayı.ky satışları.bastan beri soluyoz 21 milyon hisse var ky de .patron adam atmadikca hiç bir şey beklemesin kimse.bana 30 geldi yeni yeni bireri çıkar.belki acredeto mağdurları zararlarını aldı satiyodur bellimi olur.mahkemeden kesin kazancaklar nasılsa spk kararı sonrası Rıdvan mahkemeye vermeyin halledelim demiş olabilirmi.tabi ikinci sık tahmin.

Sayfa 56/309 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •