-
[QUOTE=barbaros_;2848931]abi senin baktığın bu;https://tr.investing.com/indices/indices-futures vadeli bu
amerika açılmadı.saat geri alınmasından dolayı 5 te açılacak gerçek olan bu https://tr.investing.com/indices/world-indices[/
yahoo..future...
yazıyo futures diye aynı..
-

Originally Posted by
SADIKTAN
Emirdağlı agam 0.79 gecıp destek yaparsa gayfeyi içersiniz....
Pala tam noktadan çevirmıs 0.79..... 075 e kadar sorun yok.. 072 altı pozar bendekı görüntü de bu farklı bakıs olsun sana agam
eyvallah ağam saolasın...
uzun vade bir çalışmasını yaptım 50 haftalık üssel ort yani 0,73 üzerine kalabilirse %40 la % 100 arası yükselişler yaşamış 50 ort altında ise %20-25 düşüşler yaşamış 2008 yılından beri gelen yükselen bir trendi var ama yükselsede rasyoları düzeldiği için teknik olarak değil ama temel olarak ucuz kalıyor fk 0,80 lerde şimdi tabi dolar inerse fk yükselir dolara duyarlı şirket

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-

Originally Posted by
SADIKTAN
Yok agam kalsın o zaman trade yoksa heyecan yoksa çoşku yoksa ben yokum...
Bana heyecan lazım actıon lazım kan lazım bız böyle havalarda malı götürüyoz
Sana bol kazançlar dilerim ama 0.79direncını kırıp uzerınde kalırsa o cocuk okur agam..
Allah sana ve alanların gönlüne göre versin

gsd seni bozar sadıktan...
bu arazi...
yatırım..
ytd..
-

Originally Posted by
terapist_2018
hayırlı olsun fakat daha öncede dedim trade hissesi değil uçup kazmaz ama orta vadede daha iyi kazandırabilir

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-
Neyse agalar gözler assoliste olacak son bir saate girdik...
8.08lerden 7.93 kadar düştü tekrar an itibariyle 7.98 ama orada da çoşku azaldı
seans sonuna doğru 792veya 785e doğru cekılıp bır guc alma gırısımınde bulunabilir...
8.08 direnc...
Biste gelince 93.03X takıp rakamı...
-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
hayırlı olsun fakat daha öncede dedim trade hissesi değil uçup kazmaz ama orta vadede daha iyi kazandırabilir
Abi bugün 6.5 milyon alış 2.3 milyon satış olmuş. 4milyon alış önde. Güzel günler göreceğiz. Bir iki günde 2 puan bile verse yeter bana ;)
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
bugün thy 16,16 demiştim ihtmal dahilinde..
16,23..
an itibariyle..
yarın gözdelerim...
asel ve pet...
28,07...açılış yada kapanış..
pet...5,19...
ytd...kesinlikle...
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz