Sayfa 88/314 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 2511 madde; 697 - 704 arası.

Konu: DARDL Dardanel Önentaş Gıda San.

Ne olcak sa olcak be kardeşim, hisse batmış gibi yazıyorsun. Batarsa da millet buraya 10 binler,yüzbinler mı bağladı.benim için hiç farketmez...gidenlerin yanında bu devede kıl kalır.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by manisali Yazıyı Oku
    1.07
    Du bak gali nolcek
    Sen yeterince toplayamadın galiba, hadi gene iyisin önünde 1,5 ay var..90 kuruşlara gelirse alırsın. Tabii benden fırsat bulursan.Allah gönlümüze göre versin kardeşim.

3. Burdan aşkın beye diyorum tarabyadaki merkezinde görüştüğümüzde ben size diğer grup şirketlerinin dardanel bünyesine alınmasını teklif ettiğimde bana ekonomik bir değerinin olmadığını söylediniz! Şimdi ise bunu uygulamaya koymuşsunuz. En sonunda kafa çalışmaya başladı.
    " borsanın sırrı rakamlarla geleceği birleştirmektir "

4. Hissenin düşmesine neredeyse zil takıp oynayacak adamlar var......

Demekki amaçları başka.....

Tabi kimse buraya başkasına para kazandırmaya gelmiyor ama bu kadarda niyetinizi belli etmeyin yahu.....
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by manisali Yazıyı Oku
    Patron haberi pompaladı 300.000 lot daha verdi. Dardozadelere 5-10 kişi daha katıldı. Yarın birgün buraya düşerler uçacak kaçacak demeye başlarlar.
    Aha o bahsettiğim adamlar düştüler. Biri kaça gider diyor diğeri soluksuz 1.75 e gider diye cevap veriyor. Bilmeyen "kaça gider diye soran" a sonra ilham geliyor "yılbaşına 2.50 olur" diyor. Sonra olumsuz yazan "tekere çomak sokan" a çemkiriyor.
    Bu kafayla siz daha çok batarsınız. Bir hisse burda yazılanlara göre düşüp çıksaydı para kazanmak çok kolay olurdu. Benim neden yazdığım eski sayfalarda anlatıldı. Bi zahmet hisse almadan okusaydınız. Siz geldiniz diye yazmaktan vazgeçmemi beklemiyorsunuz herhalde.

Günaydın,hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...

7.  Alıntı Originally Posted by manisali Yazıyı Oku
    Aha o bahsettiğim adamlar düştüler. Biri kaça gider diyor diğeri soluksuz 1.75 e gider diye cevap veriyor. Bilmeyen "kaça gider diye soran" a sonra ilham geliyor "yılbaşına 2.50 olur" diyor. Sonra olumsuz yazan "tekere çomak sokan" a çemkiriyor.
    Bu kafayla siz daha çok batarsınız. Bir hisse burda yazılanlara göre düşüp çıksaydı para kazanmak çok kolay olurdu. Benim neden yazdığım eski sayfalarda anlatıldı. Bi zahmet hisse almadan okusaydınız. Siz geldiniz diye yazmaktan vazgeçmemi beklemiyorsunuz herhalde.
    bak işine kardeşim ya para benim batarsa batar .onun bunun kafasına göremi hisse alacagız. kafa benim para benim . ya amma zır zır ettiniz. satmıyorum. batsın.

8. Dardenia ve Mister No'yu Dardanel'den para kaçırmak için kurdu dediler. Adamlar şirketi birleştirmek için başvurdu yahu..... Spk izin verirse hepsi birleşecek....

Sadece bu örnek bile yorum yapanların ya bilgisizliğini ya da art niyetini gösterir.....
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

Sayfa 88/314 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •