Sayfa 297/909 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 7265 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. *turkcell bağlı ortaklığı inteltek'in iştiraki azerinteltek'te sahip olduğu payların tamamını baltech ınvestment'e 19,53 milyon euroya satışı sözleşme imzalandı
    16.11.2018, 09:38:30

2. Ne oluyor bu kağıtta anlayamadım.12 yi geçmek bu kadarmı zor .Gecemediği gibi birde geri geliyor.Artık ümitlerimi aralık ayına öteledim

3.  Alıntı Originally Posted by Gamlı Baykuş Yazıyı Oku
    Ne oluyor bu kağıtta anlayamadım.12 yi geçmek bu kadarmı zor .Gecemediği gibi birde geri geliyor.Artık ümitlerimi aralık ayına öteledim
    Gün içindeki bu gitgeller ile acayip trade dönüyor diye düşünüyorum. Son 1 aydır çoğu hissede bu durum var ama Tcell'de makas baya büyük. Kazanç da büyük oluyor haliyle.
    Ben de trade yapmaya kalksam eminim hisse başını alıp gidecek. Bir türlü cesaret edemiyorum ve içim gidiyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
    Gün içindeki bu gitgeller ile acayip trade dönüyor diye düşünüyorum. Son 1 aydır çoğu hissede bu durum var ama Tcell'de makas baya büyük. Kazanç da büyük oluyor haliyle.
    Ben de trade yapmaya kalksam eminim hisse başını alıp gidecek. Bir türlü cesaret edemiyorum ve içim gidiyor.

Çarşamba 11,65 ten satıp. Bugün tamda gidiyor hareketlendi deyip 11,80 den tekrar aldım aşağı saldı.Hemde ne salma kötü bir haber var sandım.Kapanışı merak ediyorum Karanlık oda bu kağıtta daha da karanlık hal almaya başladı.

5. Trcell yine bilindik 12 den dönerek şaşırtmadı.Tabii ki endekste yardım etti ve sonuç % - 4.5 oldu.Endeksi Erdemir ve Kardemir aşağılara çekiyor yüklü yabancı satışı var .Birde küresel piyasalarda olumsuz hava tamda tuz biber ekti.

6. *hsbc, turkcell için hedef fiyatını 14,80 tl'den 15,60 tl'ye yükseltti, tavsiyesini 'al' olarak sürdürdü
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

7.  Alıntı Originally Posted by Gamlı Baykuş Yazıyı Oku
    Çarşamba 11,65 ten satıp. Bugün tamda gidiyor hareketlendi deyip 11,80 den tekrar aldım aşağı saldı.Hemde ne salma kötü bir haber var sandım.Kapanışı merak ediyorum Karanlık oda bu kağıtta daha da karanlık hal almaya başladı.
    Tcell'de son birkaç hafta içinde bu gitgellere niyetlenip trade yapamamaktan ötürü 20 bin karı kaçırdım. Dün de aynısını yaptı.
    Tek tutar bahanem de temettüyü beklemekti. Boşuna uğraşmış olduk. Çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum. Sağlam inmiyor ki ek alım yapalım. Maliyetimizin olduğu civarda dolanıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
    Tcell'de son birkaç hafta içinde bu gitgellere niyetlenip trade yapamamaktan ötürü 20 bin karı kaçırdım. Dün de aynısını yaptı.
    Tek tutar bahanem de temettüyü beklemekti. Boşuna uğraşmış olduk. Çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum. Sağlam inmiyor ki ek alım yapalım. Maliyetimizin olduğu civarda dolanıyor.

Hakikaten tam trade kağıdı oldu gerçekten. Al 11,30-11,40 lardan sat 12,00-12,10 arası.

Sayfa 297/909 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •