Sayfa 188/682 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by mustafa423 Yazıyı Oku
    dúştükçe mutlu olan arkadaşlar var

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vallahi ben düştükçe iyice sinirleniyorum. Mutlu olan ya ahmaktır ya geri zekalıdır
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2.  Alıntı Originally Posted by Fuat Demir Yazıyı Oku
    Vallahi ben düştükçe iyice sinirleniyorum. Mutlu olan ya ahmaktır ya geri zekalıdır
    cevap vermek zorunda değilsin

3. elimde bayağı işbtr var maliyetim adet basına eksi bin tl. sıfıra indirse zarar etmez.

4. benim için öyle değil sonuçta giden para son trene binenlerden im .bir sene sonra alırım derken son gelişmelerle vagona son bilet alanlardanım ilk yolcular dan olma şansımı 3 ay önce olmaz olmaz derken kacirdik

5. Aydin bey ayni imtiyaz c grubunda da var

6. deniz baykal da 32 lot var demişti birisi bir oylama olsa temettü ler vs için bir sürü chp lide vardır bu hisselerden bir etkisi olurmu sizce ??

7. Bir yandan da erdal safak in isbank hisseleri milletindir haberini okuyunca kendi kendime acaba gercekten sabirsizlik mi yapiyorum cumhurbaskaninin omer celikle konusmasini iceren haberde omer celik cumhurbaskanin sorularina tarih vererek cevap vermesi 1933 1938 ve 1966 da yapilab yasal duzenlemeleri soylemesi belli ki calisilqn bir konu ama burda bilincli sekilde bu tarihlerin ustune basilmasindaki gaye nedir acaba ve bu tarihlerde yapilan yasal duzenlemeler nedir arastirmamiz lazim

8.  Alıntı Originally Posted by mustafa423 Yazıyı Oku
    deniz baykal da 32 lot var demişti birisi bir oylama olsa temettü ler vs için bir sürü chp lide vardır bu hisselerden bir etkisi olurmu sizce ??

O zaman 22 Kasımdan sonra meclise gelirse Baykalda lehte oy verir.

Sayfa 188/682 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •