-
Bence öyle
V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
şu alınan yüklü kredi de 1994 ıfc den buda bunlara bu krediyi veren şirket mi açaba holdingin sahibi olacak diye düşünmeden yapamıyorum.zaman gösterecek..
-
İş karışık kurcaladıkça bir şey çıkıyor ben tahsisli konusuda tahminlerim izoguard onalt a yoğunlaşırken araştırınca karşıma çbs holdin çıktı yani şimdi tahsisli ile ilgili sözleşmede ne var .çbs holdinge tahsisli verildiğine göre dönüşü hesaplara ya hisse olarak dönecek yada konsolide biançoda özkaynak olarak
dönecek.çünkü bizlerin rüchan haklarını kısıtladığına göre bizim kanunen sermaye arttırımına katılma hakkımızın engelenmesinin sebebi bu tahsisli olayı.bunun izahati yapılacaktır. Yapılması gerekir.pazarlığın sebebi açaklanmalı.
-
Kredi sebebi fabrikanın kuruluşu ile ilgili olmalı.
-
Eğer krediyi veren kuruluş la bir risk anlaşması varsa. Holding yönetimi dediğin gibi olma ihtimali olabilir
-
bulmacayı çözmek baya zor her hamle itina ile hazırlanmış tam bir profesyonellik ... kâğıtta ali beyde bütün ipuçları ..
-
Evet düşüncelerine katılıyorum seneryoyu yazan yöneten sonucu bilen ve herşey onun istediği gibi gelişen bir durumla karşı karşıyayız tam bir süper zeka küpün sonucunu kendi biliyor.ve bizde beklemek durumundayız
-
Merhaba arkadaşlar...
Yanlış anlamayın bende de hisse var ...
Ama ben açılacağına yeniden işlem göreceğine inancım yok...
Belki açılırsa işlem görürse bile diyemiyorum...
Allah herşeyin hayırlısını versin...
Hayırlısı böyleymiş diyorum kendi kendime...
Kalın sağlıcakla....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri