Sayfa 189/1012 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by albatros Yazıyı Oku
    valla arkadaşlar kusura bakmayın ama adam haklı. Tekfen de 3 yıl bekleyebilen parasını 5-6 katına çıkardı hala tutuyorsa tabi 100 TL yi 500 TL ye çıkarmak için %25 bileşikten kaç sene beklememiz gerekir sizin hesaba göre. Ayrıca geçen senelerde istemeye istemeye ne var ne yok satıyorum dediğini de hatırlıyorum topikte vardır sanırım.
    Sizlerin de çok değerli bilgi ve deneyimleri olabilir ama bunları Kentuf gibi ustaları yıpratma amaçlı kullanmazsanız daha iyi olacağı düşüncesindeyim
    Doğru zamanda alınan ve uzun vade elde tutulan hisseden faizin üstünde kar etmek çok normal. Bu yetenekli , büyük görüşlü vs. olduğunuzu göstermez.

Ayı piyasasında hisse alıp aylarca zararda taşımak ise borsaya yeni başlayanların yaptığı hatadır.

Mesela isctr, bugün alan uzun vade de kar edecektir ama kar etmeden yada zararda hisseyi ne kadar taşıdığınız ve bunun size fırsat maliyeti önemlidir.

Ykbnk da uzun vade de kar ettirecek bir hissedir ama aylarca zararda taşımak sizi bilgili, üstün yetenekli, üstün görüşlü kılmaz. Kısa vade de ise piyasa tepkilerine verdiği cevap yanlış hisse olduğunu göstermektedir.

Demek ki ayı piyasasında faiz gibi düşük ama garanti getiride kalmak boğa piyasasında hisse de olmak daha doğru olacaktır. Bunun aksini yapan adamın piyasa uzmanı gibi caka satması doğru olmayacaktır.

Şunu ekleyeyim, 6 ay bir yıl yada 2 yıl sonra zararda taşıdığı hisse yükselince o arkadaş buraya gelip bakın ben bildim diyecek ama aylarca zararda hisseyi taşıdığından bahsetmeyecektir :-) ilk defa okuyanlarda vay be helal olsun adama diyecektir. Twitter da çok var bunlardan:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Sure yeah my English is better even though I am Azeri Turk!
    Even though my wealth is really less than what you guys talk about here! However, I want to have your ideas.
    I cannot open bank account in many banks. I have just in ziraat and akbank. I went to akbank to see what can I do to get more even 1 percent. I do not want to change my dollars to lira since I will need it at least after a year Unless I am sure that it will decrease a lot against lira and I can buy in less exchange! Too risky! They said that come next week to see our financial assistant. She talked about fon. I want to know is it better than normal vadeli hesap or they just want to gain themselves!
    The question is are they take care about the customer or just using these methods want to gain more?
    what should I do?

Thanks
    if a banker says that a product is better than the other, know that the reverse is true. therefore you can expect that those funds' yield will be much less than regular time deposit. moreover if you buy those usd correlated funds you have to pay %10 value increase tax when usd/try parity increases.
    yatırım tavsiyesi değildir.

3. Baska arkadaslardan bilgisi olan varsa ya bankadan fon alirsa bilgi verirse seviniriz

4. Berat Albayrak
    âÅ“â€
    @BeratAlbayrak
    GYODER tarafından yapılan çalışma, konut sektörünün ilk 9 ayda yaptığı 1 milyon konut satışı ile 2017 yılındakine yakın bir performans sergilediğini ortaya koyuyor.

167
    09:57 - 17 Kas 2018

Bu ve kayınbabası neden konutların satılması için her türlü konut reklamını ve bankalara düşük konut kredi baskısı yapıyorlar acaba.

Kafamda deli sorular.?

5.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    if a banker says that a product is better than the other, know that the reverse is true. therefore you can expect that those funds' yield will be much less than regular time deposit. moreover if you buy those usd correlated funds you have to pay %10 value increase tax when usd/try parity increases.
    So, my friend
    They might lie about it, right?
    The vadeli faiz decreasing everyday and I have no idea what to do.
    Ok I will go at least to hear from them. I do not need my dollars in Turkey at least for a year and I want to catch at least more money!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bistte tarihi bir firsat yasiyor olabiliriz.
    Guzel guzel hisseleri bedavadan biraz daha pahaliya alma donemi..
    Faizden gelen paranin bir kisimi ile hisse alinabilir 2-3 senelik perspektif ile.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bistte tarihi bir firsat yasiyor olabiliriz.
    Guzel guzel hisseleri bedavadan biraz daha pahaliya alma donemi..
    Faizden gelen paranin bir kisimi ile hisse alinabilir 2-3 senelik perspektif ile.
    Syg,
    Ben bu ay başladım.

Sayfa 189/1012 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •