Sayfa 85/1060 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 673 - 680 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Bursa kimse kimseye spk dersi borsa uzmanlıktan bahsetmesin yıllardır zamanımı emeğimi harcadım kimsenin cesaret dahi edemediği spk başkanı ile görüştüm mahkeme salonlarında tut eski çalışanlara kadar biri çıkmış belge yedinmi diyor lütfen rica ediyorum nezaketi elden bırakmayalım spk mevzuatları kopya yapıştır ile olmaz daha burda nasıl birlik oluruz ne yapabiliriz diyeceğimize laf yetiştiriyoruz

CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Borsa dışı şirketler için özel durum açıklaması var spk nın sitesinde ben çok gezdim nafile laftan başka birşey duyamazsın borsa dışı olması ortaklarına açıklama yapmama gibi gibi bir hak tanımıyor kanunlar dayanağı yoksa spk nın uyarısını oku 2017- 22 haftalık bültende.
    Spk bunun ile alakalı cumhuriyet başsavcuğına başvuru yapmış
    Ve spk yetkilisi ile görüşmem de söylenen kiralama dahil herşey kanuna uygun bir açık bulsam o delikten girecem

3. Açık var spk kapatıyor dayanakları olmasa .çoktan tmsf deydi gyabında dua ediyorduk

V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Arsayı neden satsın kendisinin inşaat şirketi var birine tahsisli devreder tıkır tıkır gider

ortaklık yapacak enayi çok bunlarla ama önce onur ve güven tazelemesi gerek..oda borsaaaa

5. Evet ama bukadar dedikodulara cevap vermiyorlarsa veya yazılanlara spk bürokrasıyi durdurdu ama onunda zamanı olmalı devlet şartsız iş yapmaz süresi kesin vardır

6.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Şirket Sayısı (4 adet)
    *** TSM Aşamasındaki şirketler sayfanın aşağı kısmındadır... ***
    Ünvan Sicil No Müdürlük
    RENK ARAÇ KİRALAMA TUR.HİZ.SAN.TİC.A.Ş. 5280 GEBZE
    RENK ARAÇ KİRALAMA VE TURİSTİK HİZM. SAN. TİC. A.Ş. 5280 GEBZE
    RENK ARAÇ KİRALAMA VE TURİSTİK HİZM.SAN.A.Ş. 5280 GEBZE
    RENK ARAÇ KİRALAMA VE TURİSTİK HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 5280 GEBZE
    RENK ARAÇ KİRALAMAVE TURİSTİK HİZMETLER SAN.TİC.A.Ş. 5280 GEBZE
    RENK ARAÇ KİRALAMA VE TURİSTİK HİZ.SAN. TİC.A.Ş. RENK GEBZE
    RENK ARAÇ KİRALAMA VE TURİSTİK HİZM.A.Ş. RENK GEBZE
    RENK ARAÇ KİRALAMA VE TURİSTİK HİZM.SAN.TİC.A.Ş. RENK GEBZE
    RENK ARAÇ KİRALAMA VE TURS.HİZ.A.Ş. RENK GEBZE
    RENK ARAÇ KİRALAMAVE TUR.HİZM.SAN.TİC.A. RENK GEBZE
    RENK ARAÇ KİRALAMA VE TURİSTİK HİZM..A.Ş. 5280-9793 GEBZE
    RENK ARAÇ KİRALAMA VE TURİSTİK HİZM.SAN. VE TİC.AŞ. 5280-9793 GEBZE
    RENK ARAÇ KİRALAMA VE TURİSTİK..A.Ş. 5280-9793 GEBZE
    RENK ARAÇ KİRALAMA VE TURİSTİK HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 700034
    bu belgeler miladını doldurmuş iflası verilmiş şirketin ticaret gazetesindeki bilgiler değilmi yada ben yanlış mı hatırlıyorum...ben cimerbimerle kalmadım kusura bakma kendi adıma katılmıyorum..

7. Ortaklığın Adresi : CUMHURİYET MAH.İSTANBUL CAD.NO:7 GEBZE/KOCAELİ
    Telefon ve Faks No. : 262/7449560-262/7444470
    Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 262/7449560-262/7444470
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
    Özet Bilgi : SÖZLEŞME İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
    **AÇIKLAMA:
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Şirketimizin teknolojik ve ticari işbirliği içerisinde olduğu Nippon Paints- Japonya ve Türkiye'de mukim sınırlı sorumlu kuruluşu NPTR Ltd. Şti ile halen yürürlükte
    olan anlaşmamızın yıl sonunda (31.12.2013) sona erebileceğine dair spekülatif haberlerin basında yer aldığı görülmüştür. Söz konusu anlaşmanın sona erdirilmesi ile ilgili ne Nippon Paints'den ne
    de NPTR Ltd. Şti. 'den tarafımıza bir bildirim yapılmamıştır. İlgili anlaşmanın 8.1 maddesi *açıkca '' anlaşmanın uzatılması ya da sona erdirilmesi, tarafların birlikte istişare etmeleri ile karara
    bağlanır'' olduğunu belirtmektedir. İlgili taraflar ile böyle bir görüşme yürütülmemektedir.
    Basında çıkan habere bu cevap verildi şirketin spk bildiği var.
    **
    Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam
    olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan
    bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

8.  Alıntı Originally Posted by olacak34 Yazıyı Oku
    Çbs boya iflas mahkemeleri dahil icraa dairesi arsa satışı dahil bütün mahkeme ve satışlarına gittim

Spk bire bir görüşme alacaklı finans kuruluşları dahil girip çıkmadığım delik kalmadı

nippon müdürü hasan sefa dahil meges boya yöneticilerine kadar görüşme sağladım

Spk başkanı bizzat kedisi ile dahil borsa İstanbul yetkilileri ile görüşmeleri yaptım

bundan önce bilanço hazırlatıp parasını dahi vermediği denetleme firması ile de görüştüm

Alacaklı finansal kuruluşlar bize kartlarını verip biz ulaşamıyoruz gelsinler oturup görüşelim diyenler dahi oldu

Devamlı fabrika ya gidip kapıdaki bekçisine kadar görüştüm çavuşoğlu arkasından ne küfürler edildiğini kulaklarım ile duydum

Çok ufak bin tl gibi rakamlar için birlerine küfürler saydırdıklarını biliyorum

Çok çok daha neler biliyorum da herkesin Mahremi

Herkes iyi niyetli aynı gemide batarsa hep birlikte gideriz inşallah gemi batmaz sağ salim çıkar bu işten

Selametle

bu dediklerini bende yaptım katılıyorum sana ..

Sayfa 85/1060 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •